Fostul și actualul director al S.C. Transport Urban, societate la care, nu-i așa, prin Consiliul local, sinăienii de rând sunt ACȚIONARI!

Am luat ski pas şi când am ajuns în Vale ne-au spus să plecăm că se închide. După ce că aveți cele mai mari prețuri din România, nu faceți decât să jecmăniți clienții. Nu ar trebui să scădeți un pic prețurile mai ales când aveți un tronson nefuncțional, să returnați măcar o parte din banii pe cartele în cazurile de forță majoră, când închideți mai devreme ? De ce nu ne-a spus de la casierie că e posibil să închideți? Ne-ați vândut ski pass – uri ştiind că o să închideți! Rușine! Eu înțeleg că nu puteți controla vremea, dar satisfacția clienților? Și cabina şi telescaunul vechi merg aproape întotdeauna. Foarte dezamăgită. Am sperat ani întregi că odată cu deschiderea gondolei Carp vom avea condiții mai bune de schi, dar se pare că m-am înșelat. Şi uite așa vom pleca ușor ușor cu toții în Bulgaria, Austria, etc. P.S. Nici măcar nu am mai încercat să ne recuperăm banii, pentru că ştiam că vom fi refuzați.

O mare jăpcăreală referitor la preţul parcării(15ron). Deci… În acel loc nu am alt motiv să vin cu maşina şi să parchez, decât să folosesc telegondola şi să vă dau vouă nişte bani (34ron care oricum mi se pare un preţ exagerat, dar e altă discuţie). Şi, ma rog, de ce tocmai 15ron…? Că doar nu stau toată ziua în telegondola voastră, sau dacă aş sta v-aş da oricum o cârcă de bani şi s-ar amortiza şi parcarea! Un 5lei ar fi fost mai mult decât suficient pentru un loc de parcare. O MARE JĂPCĂREALĂ TIPIC ROMÂNEASCĂ! În loc să fiu plăcut surprins (ex.  Dă-mi o doză de cola care face 2lei sau un rahat ceva…), sunt dezgustat de lăcomia voastră. Nu voi recomanda nimănui să folosească acest serviciu (destul de scump de altfel: 5persoane = 170ron).

5b

 

You may also like...

Leave a Reply