Banchetul elevilor claselor a XII-a de la Colegiul Ion Kalinderu şi banchetul claselor a VIII-a

Castelul Cantacuzino din Buşteni a fost, joi, 25 mai 2017, gazda unei manifestări devenită deja tradiţie la Buşteni. Este vorba despre banchetul final al elevilor claselor a XII-a de la Colegiul Ion Kalinderu din localitate. Eveniment marcant în viaţa tinerei generaţii şi creator de emoţii ce nu pot fi uitate prea curând. Seara a fost una cu adevărat incendiară, distracţia şi buna dispoziţie ridicându-se la cele mai înalte cote.
Nae Savel, viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Bușteni a fost prezent în mijlocul tinerilor la acest moment deosebit. Alături de viceprimar şi-au făcut simţită prezenţa consilieri locali şi reprezentanţi ai administraţiei locale care întotdeauna sunt alături tinerii care trec prin astfel de clipe.  Ambianţa serii a fost una deosebit de însufleţită, muzica de bună calitate îndemnându-i pe absolvenţii liceului la distracţie şi dans. Nu a lipsit nici de această dată un deliciu culinar sub forma unui tort festiv reprezentând tematica evenimentului. Invitatul de onoare al serii a fost, cum de altfel toată lumea se aştepta, senatorul Emanoil Savin. Acesta a adresat publicului prezent şi în special tinerilor un scurt, dar călduros discurs din care se evidenţia potenţialul tinerilor din Buşteni în care domnia sa are mare încredere, urându-le succes în activităţile lor viitoare.

Sărbătoarea claselor a VIII-a

Vineri, 26 mai 2017, a avut loc o altă manifestare de gen legată de tânăra generaţie din Buşteni. De data aceasta a fost vorba despre banchetul claselor a VIII-a. Evenimentul a fost găzduit cu generozitate Restaurantul Silva din localitate. Şi cu acest prilej manifestarea s-a bucurat de un public numeros format din părinţi, cadre didactice şi personalităţi ale vieţii publice din oraş. Deşi vârsta protagoniştilor acestei seri a fost ceva mai redusă, fiind vorba de elevi din clasa a VIII-a, entuziasmul a fost pe măsură, iar veselia şi distracţia s-au ridicat la cote maxime. Acesta este un lucru care denotă fără îndoială faptul că la Buşteni atât tinerii, cât şi părinţii şi cei care îi educă şi îndrumă în viaţă sunt capabili în acelaşi timp de o muncă susţinută şi de rezultate exemplare, cât şi de distracţie.

13c

You may also like...

Leave a Reply