Am mai găsit 133 de metri pătrați în Sinaia… Dar pentru cine?

Terenul, situat în strada Gheorghe Doja nr. 73, este probabil pentru domnul Jitaru Ciprian Andrei, pentru că el este cel care, prin cererea nr. 13819 din 25 mai 2017, solicită inventarierea terenului în domeniu privat în vederea întocmirii documentației necesare lucrărilor de cadastru în vederea cumpărării… Pentru cei care nu sunt avizați, graba cu care departamentele primăriei (Juridic, Urbanism și Cadastru) și Comisia de Urbanism din Consiliul local Sinaia au ”emanat” acest proiect de hotărâre ar putea se pară suspectă… Cum, Doamne iartă-mă, un cetățean face o cerere la sfârșitul lunii mai și, la sfârșitul lunii iunie, proiectul e gata să fie supus aprobării Consiliului local Sinaia… Prin ce mecanisme nevăzute s-a produs o asemenea iuțeală? Păi este foarte simplu! Domnul Jitaru Ciprian Andrei nu este un cetățean simplu al orașului Sinaia… El are foarte multe calități, printre care:

1. El este de profesie administrator și, la data când noi am efectuat verificările, undeva prin ediția 757 a acestei publicații, era acţionar la două firme… Surprize, surprize… Când ai două societăţi, la o vârstă foarte fragedă, după părerea unora, ai toate şansele ca Sinaia să ţi se pară un loc de vis… Una din ele, cu un nume extraordinar de inteligent, adică CIP INTELLIGENT AGENCY, avea, în 2012, o valoare de piaţă de 283 de mii de euro. Obiectul principal de activi-tate al acesteia este „activităţi de consultanţă în domeniul relaţiilor publice şi comunicării“. Nu ştim de unde a încasat firma asta atâta amar de bani, mai ales că, în 2012, managerul ei avea 22 de ani, dar ar fi culmea să fie implicat vreun buget local sau vreo campanie electorală, nu-i aşa, domnule Panait?
2. El este posesorul unei frumoase construcții pe strada Gheorghe Doja, de mare finețe artistică și de mare valoare, pe care o prezentăm în imagine, despre care gurile rele spun că nu este a lui decât în acte…
3. El este rudă de sânge cu city-managerul orașului Sinaia!

Care din aceste trei calități credeți că îl recomandă pentru celeritatea cu care proiectul a fost supus aprobării Consiliului local? O chestiune care rămâne strict la aprecierea cititorilor și a cetățenilor din orașul Sinaia.

5b  5c  5d

You may also like...

Leave a Reply