BUŞTENI SALONUL DE UMOR EDIȚIA XXII

Articol de Adriana VÂJEU

La începutul lunii, Buşteniul a fost gazda unei valoroase manifestări culturale, devenită de mult timp tradiţie în acest oraş. Este vorba despre cea de-a XXII-a ediţie a Salonului de umor „Ridendo Dicere Verum“.
De această dată, organizatorii au propus două teme pentru concursul de epigrame: prima – ”Vechiul și noul primar al orașului Bușteni” și cea de-a doua temă: ”Anticipate”. Tradiţionalul concurs de epigrame, ediția 2017, a fost câştigat de o creaţie a scriitoarei Grigore Mirela, care a fost foarte apreciată de întreaga audienţă, intitulată sugestiv ”Avertisment pentru locuitorii din Bușteni despre vechiul și noul primar”:

”Primejdia de-o vreme vă tot paște,
C-aveți primari cu har de orator,
Dar eu prevăd că la Bușteni se naște
Și din edilul nou…un SENATOR.”

Și anul acesta, manifestările desfășurate în cadrul Salonului de Umor “Ridendo Dicere Verum” s-au bucurat de susținerea și prezența fostului primar al orașului Bușteni, Emanoil Savin, actualmente senator în Parlamentul României, precum și a noului primar al orașului Irinel Ghiță. Cea de-a XXII-a ediție a Salonului de umor s-a bucurat de o reală apreciere din partea tuturor celor prezenţi şi a fost dotat cu premii oferite de Primăria Bușteni în valoare de peste 4000 de lei.

13b

You may also like...

Leave a Reply