Pe consilierul PSD Alin DIMACHE îl doare în cot de noi şi de electorat…

În ediția trecută am comentat, într-un fel sau altul, activitatea consilierului PSD Alin DIMACHE motiv pentru care ne așteptam, cum ar fi fost normal, la niște explicații foarte ample din partea acestui slujitor al obștii…
Dar se pare că domnul consilier preferă să stea liniștit pe burtă, până trece iureșul… Domnule consilier, iureșul nu va trece de la sine… Vă aparține sau nu construcția de pe terenul concesionat de dumneavoastră la un preț mic? Este chiar atât de greu să faceți o afirmație, da sau nu? Poate vreți să lămuriți, eventual, problema după ce PSD Sinaia vă va anunța ca și candidat la postul de primar?

Vă aducem la cunoștință organigrama Primăriei Sinaia, așa cum este ea prezentată, în 2016, pe site-ul instituției… O grămadă uriașă de oameni, grămadă din care unii muncesc de rup și alții se odihnesc în stațiune. Nu vreau să fac totalul angajaților sau a funcțiilor de conducere, vreau doar să spun că, pe vremea primarilor anteriori, erau mult, mult mai puțini oameni, și parcă totul mergea, nu neapărat mai bine, dar mai decent pentru populația orașului Sinaia… Am auzit că tocmai s-au făcut noi angajări… Ce fain!

Cum funcţiona Primăria pe vremea foştilor primari cu o mână de oameni?

2a new-1

You may also like...

Leave a Reply