Sunt jurist şi criminalist… NO COMMENT!

Informațiile din acest articol NU SUNT UN PAMFLET!
E jurist și criminalist… Este un tânăr plin de inițiativă, așa cum erau și Valerie, Bogdănel și așa mai departe…Și este noul consilier al primarului, chiar dacă vine de pe undeva de departe, cred că din Botoșani, pe numele lui Ionuț Mertic… A candidat la postul de primar pe-acolo, dar n-a avut noroc… Nimic ciudat, până acum, chiar dacă pe YOUTUBE găsim tot felul de filmulețe cu și despre tânărul cu ”drujba” cum îl numesc publicațiile de pe-acolo… Dar ce m-a uimit cel mai tare a fost declarația lui despre primarul din Sinaia, pentru o publicație din Botoșani. NO COMMENT!

”Aici, la Sinaia, este o administrație așa cum am visat-o eu pentru orașul Botoșani. În urmă cu două săptămâni i-am sunat pe cei din Primăria Botoșani. M-am recomandat, dar…50 de minute… Și nici nu au sunat apoi. Eu am propus și am vrut să facem această colaborare, în calitate de consilier al primarului de la Sinaia. Domnul primar Vlad Oprea nici nu a auzit de primarul de la Botoșani. Eu am încercat pentru ca acolo, în locul meu de suflet, la Botoșani, să mai pot face ceva pentru oamenii noștri, chiar dacă sunt angajat la Sinaia. Îmi pare rău că administrația de la Botoșani este deplorabilă. Eu îmi asum ceea ce spun. Nu vorbesc despre Botoșani care este un oraș minunat. Vorbesc despre administrația de la Botoșani. Multe aș putea face aici, dacă aș avea cu cine comunica la Botoșani. Primarul de la Sinaia este iubit de oameni, este salutat mai ceva decât regele… este dezinvolt, implicat… de ce să nu fie și la Botoșani așa? Botoșaniul are șanse de a fi la fel de dezvoltat ca Sinaia, dar cu o administrație diferită. Îmi pare atât de rău, Marian… de asta te-am sunat și aș fi vrut…măcar să mă fi sunat cineva înapoi să spună că vor trimite un om să reprezinte Botoșaniul sau să dea un răspuns negativ. Dar…nimic. Nu e normal”, a susținut Ionuț Mertic, consilierul primarului din Sinaia și fost candidat la Primăria Botoșani.”

Acest text este o parte din textul apărut în Colombo (ziar tipărit) și denotă, pe lângă profundul devotament al consilierilor primarului orașului Sinaia, o mai profundă cunoaștere a administrației sinăiene…
Ce noroc pe oamenii din Botoșani!Vom reveni!

1b

You may also like...

Leave a Reply