ZILELE CULTURII LA BUŞTENI – „SĂRBĂTOAREA SFINXULUI”

Sâmbătă, 5 august 2017, în cadrul „Festivalului India”, a avut loc o seară de muzică tradiţională indiană, precum şi un bazar cu produse tradiţionale, originare din India. Participanţilor la eveniment li s-au oferit câte o carte din filosofia indiană, dar şi dulciuri specifice indiene. Duminică, 6 august, a fost dedicată copiilor care au putut participa la un spectacol interactiv de teatru pentru copii, „Habarnam în ţara poveştilor”, prezentat de trupa de teatru „Voinicel” din Târgovişte. Copiii aflaţi în sală au avut posibilitetea să întruchipeze o serie de roluri în cadrul poveştilor desfăşurate pe scenă. În continuare, evenimentele Zilelor Culturii la Buşteni, se vor desfăşura potrivit programului anunţat anterior:
– miercuri, 9 august, ora 19.00, „DOUĂ SURORI MORTALE”, Spectacol de teatru cu Teatrul particular Braşov cu DORINA ROMAN şi MONA CODREANU;
– joi, 10 august, ora 11.00, din nou o zi dedicată copiilor. De data asta „TEATRUL JUNIOR” din Bucureşti va prezenta tot un spectacol interactiv pentru copii : “ Ca să se supere oamenii gravi, gravi, gravi şi să se bucure copiii mici, mici, mici…”
– vineri, 11 august, ora 19.00, „NU SUNT PERFECT”. Spectacol folk cu trupa „Strada mare” din Braşov;
– sâmbătă, 12 august ora 19.00, un eveniment muzical în cadrul „Taberei de creaţie” organizată de Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti. În spectacol, vor cânta muzică Folk-Pop BEBE ASTUR şi invitaţii săi;
– duminică, 13 august ora 19.00, un eveniment de excepţie: Orchestra JUNIOR condusă de GABRIEL BEBEŞELEA, avându-l ca solist la vioară pe Ştefan Apostu, vor prezenta un concert simfonic. În program Antonio VIVALDI – Simfonia în Sol Major, RV 146; Antonio VIVALDI – Concertul “Iarna” din ciclul Anotimpurile; Joseph HAYDN – Simfonia nr. 45, “Despărțirea”.

CENTRUL CULTURAL „AUREL STROE” – BUŞTENI

You may also like...

Leave a Reply