Ne cerem scuze… pentru comportamentul unora!

ZIAR DE SINAIA este un ”spaţiu” de exprimare liberă, iar răspunderea pentru cele afirmate revine exclusiv autorilor în cauză. Redacţia şi colaboratorii nu îşi asumă responsabilităţi pentru punctele de vedere formulate de alţi contributori.

Dan Radu RUȘANU

Întotdeauna am fost nemulțumit de profesionalismul personalului de la hotelul Internațional din Sinaia. Chiar dacă aprecierile turiștilor erau bune și foarte bune eu, mai exigent, remarcam numeroase deficiențe…
Într-o seară, în urmă cu ceva timp, vine domnul primar, împreună cu băiatul lui, la recepția hotelului, dorind să meargă împreună la saună și jacuzzi. Recepționera de serviciu le spune că doar turiștii cazați în hotel au acces la centrul SPA., ceilalți având nevoie de recomandare din partea conducerii hotelului. Lucru perfect adevărat, până la un punct. Recomandarea este solicitată pentru clienții necunoscuți, ca să nu ne trezim la piscina hotelului cu toți cocalarii sau interlopii. Dar pentru cei din oraș, pentru sinăieni, în general, nu există nicio restricție în acest sens. Chiar dacă nu era sinăiancă, recepționera de serviciu nu putea refuza accesul primarului însoțit de băiatul lui. Acesta, de altfel, i-a și cerut numele recepționerei, pe care probabil că a reclamat-o ulterior conducerii hotelului, și pe bună dreptate. Îmi cer scuze pe această cale celor doi solicitanți și îi asigur că, pe viitor, sunt oricând bineveniți la centrul SPA al hotelului Internațional  pentru saună și orice altceva. Le promit, totodată, că asemenea incidente regretabile nu se vor mai întâmpla.
PS1. Neisprăvitul de curier care era de serviciu în seara respectivă vine să-mi spună, țâfnos, că primarul a parcat chiar sub indicatorul ”Oprirea interzisă” .
– I-am făcut și poze! îmi spune el războinic.
– Uite de ce prostii te ții tu! Îl pun eu la punct.
– Da, șeful, dar eu, când am parcat acolo, poliția comunitară m-a amendat imediat. Vreți să vă arăt pozele? Și nu numai primarul parchează unde vrea, ci toți șmecherii din Primărie! Pentru ei nu se aplică aceleași reguli ca pentru noi, ceilalți sinăieni!
Ps2. Vineri după amiază, când ninsoarea și viscolul se mai potoliseră, a sunat la 112 un domn care s-a recomandat drept consilierul primarului din Sinaia. Indignat, domnul consilier a reclamat faptul că pe o stradă din Sinaia nu se poate circula fiind parcate mașini pe ambele părți ale străzii. Mai mult decât atât, strada care este și în pantă, nici măcar nu a fost deszăpezită. Domnul consilier nu știa, probabil, că Primăria Sinaia nu face excepții pentru nimeni. Cum utilajele de deszăpezire nu-și făcuseră simțită prezența decât foarte timid în centru, în zona în care se plantează panseluțele, nu s-a putut face o excepție pentru strada nominalizată de domnul consilier personal al primarului. Noroc că primarul, care era plecat, ca de obicei, la schi în străinătate, nu a aflat de obrăznicia consilierului său că altfel precis l-ar fi certat rău de tot sau ar fi cerut celor de la 112 să-l amendeze pentru apelarea abuzivă a numărului.
VA URMA

You may also like...

Leave a Reply