ANALFABEŢI?

Sorin BUGAN

ZIAR DE SINAIA este un ”spaţiu” de exprimare liberă, iar răspunderea pentru cele afirmate revine exclusiv autorilor în cauză. Redacţia şi colaboratorii nu îşi asumă responsabilităţi pentru punctele de vedere formulate de alţi contributori.

Acest ”poster” era amplasat, în mod ciudat, în parbrizul unui autovehicul semi-abandonat din cartierul Malul Spitalului… Maşina are geamurile laterale un pic lăsate, totuşi asta nu explică modalitatea prin care anunţul respectiv era plasat pe interior…   Să presupunem că domnii poliţişti locali au intrat în ea? Curios este faptul că hârtia respectivă poartă un antet pompos cu Primăria Oraşului Sinaia şi Consiliul Local Sinaia, fapt prin care se induce ideea că analfabeţii care au redactat textul ar fi din Primărie sau din Consiliul local… Nici măcar noi nu credem asta, oricât am fi de cârcotaşi… Nu ştim care sunt cerinţele pentru a deveni scriitor al Poliţiei locale, cert este că Primăria trebuie să detaşeze doi trei oameni din acest serviciu cu o misiune certă… Unul să cumpere manuale de gramatică şi să le facă loc în biblioteca Poliţiei locale, unul să le citească de la un cap la altul şi un al treilea care să-i păzească pe cei doi oameni de ştiinţă.

P.S. Sun-t convins că şii în ZIAR de Sinaia apar o grămadă de greşelii, dar publica-ţi-a asta nu are doar două rândurii, ca so facem aşa lată! Şi a-le noastre nu sânt aşa de grave!   Terminând cu gluma, noi nu suntem plătiţi din bani publici, cu alte cuvinte noi greşim, când greşim, pe banii noştri!

You may also like...

Leave a Reply