150.000 lei pentru prestaţii artistice, decoruri steaguri…

Transparenţă până în pânzele albe… Consiliul local Sinaia se întâlneşte într-o şedinţă pe a cărei ordine de zi se regăseşte, la punctul 4, un proiect iniţiat de Oprea prin care se cere aprobarea sumei de 150.000 lei (1,5 miliarde lei vechi) pentru organizarea evenimentului prilejuit de Ziua Naţională a României.

Explicaţiile detaliate ale lui Oprea (prezentate în imagine) nu ne-au satisfăcut, motiv pentru care am apelat la Raportul de specialitate ataşat respectivului proiect, dar lucrurile nu au devenit cu mult mai clare….

”1 decembrie 2018 un centenar de unitate a romanilor, Ziua Nationala a Romaniei cu multiple semnificatii, va fi sarbatorita si la Sinaia, conform HCL 16/2018, prin   diverse manifestatii : parada   militara, depunere de   coroane, concerte si spectacole de muzica populara, opereta si patriotica, fanfara, targul producatorilor   locali, inaugurarea   sculpturii   monumentale Omul   Universal, artificii etc. Toate aceste momente se vor desfasura intr-un decor cu incarcatura patriotica cu steaguri si cocarde tricolore. Pentru buna desfasurare si organizare a acestui eveniment, bugetul total estimat se ridica   la suma de 150.000 lei compus din:

– Cheltuieli   organizare   parada   militara – transport militari, achizitie coroane, fanfara, steaguri, cocarde etc ;

– Onorarii artisti ;

– Montare decoruri steaguri, inaugurare   statuie, targ producatori, artificii etc.”

   

CITIŢI CONTINUAREA ÎN EDIŢIA TIPĂRITĂ

You may also like...

Leave a Reply