O poveste oribilă, Mircia Gutău

ALIN DIMACHE

Membru al Consiliului Local Sinaia, ales pe listele PSD

 

ZIAR DE SINAIA este un ”spaţiu” de exprimare liberă, iar răspunderea pentru cele afirmate revine exclusiv autorilor în cauză. Redacţia şi colaboratorii nu îşi asumă responsabilităţi pentru punctele de vedere formulate de alţi contributori.

Săptămâna trecută a ieşit la iveală în presa din România un caz absolut sinistru de abuz făcut de Justiţia României împotriva unui cetăţean al acestei ţări. Este vorba despre cazul fostului primar de Râmnicu Vâlcea, domnul Mircia Gutău, fost primar PNL-ist, urmărit şi terorizat de DNA vreme de 12 ani şi condamnat pe nedrept la puşcărie cu executare, pedeapsă din care a executat deja 2 ani. Nu aş vrea să se creadă că am vreun interes în această afacere oribilă, Domnul Gutău a fost primar PNL, eu sunt consilier PSD, dar mai înainte de a fi psd-ist sunt om şi în afacerea oribilă despre care vorbim, este vorba despre distrugerea vieţii, a carierei şi a familiei unui om, mai mult, a unui primar de municipiu.

Doisprezece ani de zile acest primar a fost târât în instanţă de către DNA şi apoi a fost condamnat la închisoare cu executare de către “celebri” judecători Livia Stanciu şi Vasile Alicsandri, după ce două instanţe hotărâseră achitarea primarului Gutău. Şi a fost executat la ordinele statului paralel pentru CORUPŢIE. Care corupţie s-a dovedit ca nu a existat, omul a câştigat procesul la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, apoi a obţinut achitarea definitivă şi irevocabilă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.

Şi acum cine plăteşte? Cine îi întoarce omului cei 12 ani de teroare. Cine îi întoarce viaţa, sănătatea, banii, onorabilitatea, demnitatea privată şi publică de care a fost privat pe nedrept şi într-un mod grav stalinist. Am mai pus această întrebare şi o voi pune obsesiv până când cineva în ţara asta va plati pentru abuzurile grave care se întâmplă în Justiţia condusă cu pumn de fier până de curând de Doamna Koveşi şi Domnul Lazăr. Cine plăteşte?

CITIŢI CONTINUAREA ÎN EDIŢIA TIPĂRITĂ

You may also like...

Leave a Reply