Gânduri de sfârşit de an… Nu contează de unde începe…

Am ajuns şi la ultima ediţie din acest an şi, la fel ca oricine, ne facem ”bilanţul”, încercând să ne punem ordine în minte şi suflet… Am avut parte de un an deosebit de interesant din punct de vedere al politicii sinăiene, anul trecerii de la stresul puşcăriei la potenţa absolută pe moşie…

Am încercat să ne facem datoria şi să insuflăm cititorilor capacitatea de a înţelege ce se întâmplă în jurul lor, de a percepe politica sinăiană nu doar din unghiul de vedere al ”binefăcătorilor” oraşului… ci doar prin filtrul propriei gândiri. Am încercat să-i facem să priceapă lungul drum de la vorbe la fapte al guvernanţilor locali. Poate că nu am reuşit… Sau poate că am reuşit… Vom afla asta nu peste foarte mult timp, dar noi rămânem optimişti!

Ni se spune mereu că suntem un oraş fără speranţă, un oraş în care jocurile sunt făcute pe vecie, FOREVER cum ar spune unii… Ei bine, am luptat şi vom lupta mereu împotriva acestei ”nefericiri” a Sinaiei… La sfârşit de an mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături… Mulţumim cititorilor noştri fideli care ne-au motivat permanent în sisificele noastre demersuri jurnalistice… (pentru politicieni, sisific vine de la Sisif, nu de la ce credeţi voi). Mulţumim sponsorilor pentru sprijinul dezinteresat şi permanent pe care ni l-au acordat fără absolut nicio implicare în politica editorială a acestei publicaţii.

Ceea ce ne dorim nouă, pentru 2019, vă dorim şi dumneavoastră, dragi cititori. Ne dorim să fim mai pozitivi, mai încrezători… să fim sănătoşi, curajoşi şi puternici, pentru că binele triumfă întotdeauna!

Crăciun fericit!

You may also like...

Leave a Reply