Cu ce a contribuit Primăria Sinaia la deplasarea echipei Salvamont Sinaia pentru un schimb de experienţă la Ischgl, Austria? CU NIMIC!

Pentru mine, salvamontiştii sinăieni, atunci când se deplasează la un schimb de experienţă prin staţiunile Europei, nu sunt nimic altceva decât nişte ambasadori ai oraşului Sinaia. Motiv pentru care, gestul primăriei de a nu contribui cu absolut nimic la această deplasare mi se pare unul odios… Mai ales că Primăria Sinaia plăteşte foarte rapid şi generos deplasarea diferiţilor consilieri locali, personali sau funcţionari publici care nu sunt în stare să lege o vorbă prin oraşele înfrăţite cu Sinaia. Este penibil şi de prost gust… Şi când mai citesc, pe conturile lor de facebook, că mulţumesc Primăriei, îmi dau seama cât de mare este frica de autorităţi… pentru ce mulţumiţi, fraţilor, că v-au dat voie să mergeţi acolo pe banii Utilia Food System?

Uite probă…

Pe această cale, vrem să mulţumim pentru oportunitatea pe care am avut-o de a călători şi a avea un schimb de experienţă cu echipa de salvare montană din staţiunea Ischgl. Acum ne îndreptăm spre casă, cu o plăcută acumulare de experienţă, momente şi clipe frumoase. Mulţumim SC Utilia Food Systems S.R.L – d-lui Mircea Chiru, şefului echipei Salvamont Ischgl – Serafin Siegele şi Primăriei Sinaia.

    sursa foto: facebook Geana Stefan

You may also like...

Leave a Reply