Rezultate de excepţie ale karatiştilor Clubului Caraimanul Buşteni

Campionatul European şi Cupa Europei la Karate SKDUN au avut loc în acest început de an în perioada 12-14 aprilie, atât de mult aşteptata manifestare sportivă desfăşurându-se în oraşul Bar din Muntenegru. Lotul tinerilor karatişti legitimaţi la Secţia de Arte Marţiale a Clubului Caraimanul din Buşteni a fost condus la această întrecere de către sensei Daniel Postolache – deţinător în present a centurii negre 5 Dan. Acesta a fost format din Iosif Daria, Dan Nectarie, Daianu Alexandru, Mihăilă Darius, Aroiu Andrei şi Tănase Robert, care s-a alăturat, firesc, lotului naţional al României. Apreciata manifestare sportivă atât de către participanţi, cât şi de publicul entuziast prezent în număr mare s-a desfăşurat pe parcursul a 3 zile, respectiv vineri, sâmbătă şi duminică. La finalul manifestării, ce a beneficiat de o organizare de cea mai bună calitate, echipa României pur şi simplu a triumfat ocupând un merituos loc 1 pe naţiuni ca număr de medalii.

Iată în continuare rezultatele obţinute de tinerii noştri karatişti de la Clubul Sportiv Caraimanul din Buşteni:

  1. DAIANU ALEXANDRU – locul 1 – kata – copii 7-9 ani,   – locul 2 – sambon kumite – copii
  2. AROIU ANDREI   –   locul 3 – kumite cadeţi – 60 kg
  3. MIHĂILĂ DARIUS – locul 3 – sambon kumite copii 10-11 ani
  4. DAN NECTARIE – locul 4 – kata copii 10 – 11 ani
  5. IOSIF DARIA – locul 5 kata cadeţi
  6. TĂNASE ROBERT – locul 4 kata juniori.

Rezultatele obţinute sunt cu atât mai lăudabile cu cât participarea la această competiţie sportivă a fost una extrem de numeroasă , pe listele de concurs fiind înscrişi nu mai puţin de 985 de sportive sosiţi din 22 de ţări.

Eforturile antrenorului de karate SKDUN, Dan Postolache, de la Clubul Caraimanul, promotorul acestui sport din ce în ce mai apreciat, au fost şi de această dată susţinute din plin de autorităţile locale din Buşteni, primarul oraşului Ghiţă Irinel, domnul Senator Emanoil Savin, precum şi Consiliul Local cărora le aduce pe această cale calde mulţumiri precum şi speranţa unor fructuoase colaborări pe viitor. La obţinerea acestor rezultate deosebite ale micilor karatişti şi au făcut posibilă această participare la Campionatul European de Karate SKDUN s-au mai implicat de asemenea şi Mănăstirea Caraiman şi domnul Stratan Cristian,

 

Dan Postolache, antrenor karate SKDUN, Clubul Sportiv Caraimanul Busteni.

  

 

You may also like...

Leave a Reply