Eveniment sportiv de amploare internaţională la Comarnic în primele zile ale verii 2019!

Alina Bunghez

 Primăria Comarnic, în colaborare cu Federaţia Română de Orientare, vă invită să participaţi în perioada 01-02 Iunie 2019   la CUPA ORAŞULUI COMARNIC la Orientare, desfăşurată în zona plaiului Gurguiata,   în paralel cu alte competiţii de notorietate: ”Carparhian O-Trophy”, concurs internaţional cu două etape de ranking mondial şi Campionatul Naţional de Orientare pe echipe.

خnscrierea la concurs pentru elevii din zonă se poate face până la data de 20 Mai 2019, pe adresa geotibi2002@yahoo.com, pe www.orienteeringonline.net, dar şi pe site-ul https://carpatho.ro , iar participarea se face pe propria răspundere.

Cupa Oraşului Comarnic se acordă pentru 4 categorii de sportivi începători: F M F   M pe baza clasamentului cumulat pe 2 etape.

Aşadar, după ediţia de succes din 2018, autorităţile locale susţin şi anul acesta organizarea regalului de orientare ”Carparhian O-Trophy”, dar şi cea de-a III-a ediţie a Cupei Oraşului Comarnic la Orientare. Sportivii din mai multe ţări sunt aşteptaţi de plaiurile comărnicene pentru a participa la cele două etape de ranking mondial, pe lângă Campionatul Naţional pe Echipe.

Zona de concurs cuprinde versanţii Vârfului Gurguiata, întinzându-se spre vest şi spre sud până la Valea Tălii. Concursul are loc sub auspiciile Federaţiei Române de Orientare, în organizarea cluburilor sportive ”C.S. METROPOLITAN” Bucureşti şi ”O.K. Silva” Câmpina, cu sprijinul Primăriei Comarnic. Vor participa persoane cu vârste cuprinse între 12 şi 75 de ani.

Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a două zile, în perioada 1-2 iunie 2019, în Plaiul Gurguiata. Cum ziua de 1 Iunie este una de sărbătoare pentru copiii din întreaga lume, toţi micuţii sunt aşteptaţi la înălţime, cu voie bună şi un spectacol artistic, pregătit de Asociaţiile culturale din oraş.

Vă aşteptăm cu drag!

   

You may also like...

Leave a Reply