Consiliul local Sinaia munceşte de rupe…!

Săptămâna trecută Consiliul local Sinaia s-a întrunit în şedinţă cu o ordine de zi foarte stufoasă, plus o ordine de zi suplimentară deloc de neglijat.

Într-o societate normală, fiecare punct de pe ordinea de zi ar fi reprezentat interesele cetăţenilor, cum ar fi punctul 11, prin care se aprobă, la iniţiativa lui David Remus o extindere a unui teren la Cota 1400 pentru o extindere a unei construcţii cu caracter provizoriu… Interesele cetăţenilor, nu-i aşa, domnule Remus? Ai cumva idee de când e făcută extinderea respectivă şi cine încasează chiria pentru construcţia aia provizorie?

Cititorii noştri au o oarecare pregătire în chestii de genul acesta, motiv pentru care am pus integral ordinea de zi, pentru ca ei să poată citi printre rânduri… rânduri din care reiese, evident da, grija faţă de omul de rând… Tot felul de terenuri vândute şi tot felul de evenimente, finanţate din bugetul local, care nu au decât un singur rol, să asigure o bună imagine pentru ”singurul care a făcut ceva pentru oraş”. Singurul punct mai interesant din stufoasa şedinţă este cel privind aprobarea organigramei aparatului de specialitate al primarului şi a serviciilor publice aflateîn subordinea Consiliului local, (punctul 6) al cărui raport de specialitate nu l-am văzut, dintr-o eroare tehnică, dar care, din câte am înţeles din diferite discuţii, încearcă să-i mai taie din ”puterea” lui Marian Panait… Să fie de la reportajul de pe PRO TV? Ne propunem să revenim asupra acestui punct, cu detalii, în ediţia viitoare…

     

You may also like...

Leave a Reply