“O zi a bucuriei, o zi a fericirii, o zi a performanţei”…la Buşteni!

Adriana Vâjeu

Joi, 30 mai 2019, Centrul Cultural ”Aurel Stroe” a fost gazda unui eveniment de suflet, devenit deja tradiţie la Buşteni, şi anume festivitatea de premiere a elevilor care au obţinut rezultate deosebite la concursurile şcolare desfăşurate în afara localităţii şi aflate în calendarul Ministerului Educaţiei Naţionale.

De asemenea, cu acest prilej s-a desfăşurat şi mult aşteptatul moment al premierii elevilor sportivi legitimaţi la Clubul Caraimanul Buşteni. Bineînţeles, este vorba despre cei care au participat la competiţiile sportive desfăşurate în afara localităţii, ce s-au aflat în calendarul competiţional al fiecărei federaţii sportive.

Într-o atmosferă deosebită, organizatorii au acordat elevilor un număr însemnat de distincţii specifice. Este vorba despre aproximativ 200 de premii şi menţiuni, remarcabil fiind faptul că nu mai puţin de 45 dintre acestea au fost atribuite Clubului Sportiv Caraimanul Buşteni, respectiv sportivilor de la secţiile karate, lupte greco-romane, schi-alpinism şi schi alpin.

Această mult aşteptată festivitate de premiere a tinerilor din Buşteni a fost oficiată de Irinel Ghiţă, primarul oraşului Buşteni, iar atmosfera a fost una într-adevăr de vis în special pentru cei mici. Ziua a fost plină de surprize, personajele Minnie şi Tom din desenele animate au însufleţit atmosfera, sute de baloane colorate au fost oferite micuţilor, iar câţiva dintre ei şi-au făcut picturi pe faţă.

Felicitându-i în primul rând pe elevi pentru rezultatele deosebite obţinute, urmare firească a depunerii unor eforturi demne de toată aprecierea, dar şi pe îndrumătorii acestora, primarul oraşului Buşteni, Irinel Ghiţă le-a urat tuturor multă putere de muncă şi la cât mai multe succese şi locuri fruntaşe pe podium în viitor!

You may also like...

Leave a Reply