CUM?!

Doru Cernescu

ZIAR DE SINAIA este un ”spaţiu” de exprimare liberă, iar răspunderea pentru cele afirmate revine exclusiv autorilor în cauză. Redacţia şi colaboratorii nu îşi asumă responsabilităţi pentru punctele de vedere formulate de alţi contributori.     

Stimaţi pensionari, chiar a fost achitat edilul vostru şi… nu e revoluţie? Apoi când a fost achitat Ceauşescu era cât pe ce să i se dea tovului Iliescu planul peste cap, şi acum… nimic? Hai că asta e ingratitudine, dacă nu chiar bădărănie, să ţi se achite binefăcătorul şi tu să dormi în autocar? Puneţi mână de la mână şi încropiţi de un ceva, acolo, că aşa nu se mai poate. Şi pentru ce, când săracul nu a furat un leu din buget (ce, era prost să se compromită doar cu atât)? Fireşte, rău-voitorii vor spune întotdeauna că a triplat valorile lucrărilor (când putea doar să le dubleze), că prin astfel de procedee s-a redus considerabil şi aria lor, dar şi numărul celor implicaţi (adică s-a redus forţa de muncă), dar dacă numai atâţia moldoveni ori braşoveni erau disponibili, ce era să facă? Da, mai putea să angajeze măcar pentru tăiatul frunzei la câini şi câţiva sinăieni, şi ce e drept e drept, a angajat unul şi bun, aşa că nu vă mai lamentaţi că n-a făcut, când a făcut totul bine, şi se vede. Poate prea bine şi… Dar lăsaţi că în viitoarele 3,4,5 mandate rezolvă şi ce a mai rămas că n-o fi dracul chiar aşa de roşu (pardon, negru) pe cât s-ar crede.

Rămâne doar să mai încropească edilul în viitoaele mandate tot cam pe atât, plecând de la premiza să fiecare sinăian are de facto drept la „pension”, în pensiunile sale şi oameni ne-am făcut până la kaneţul zilelor, nu? Ce să ne mai rupem încălţările pe sub mesele de la cazinou, când putem fi serviţi ediliceşte în pensiunile mai marelui?

CITITI CONTINUAREA IN EDITIA TIPARITA

You may also like...

Leave a Reply