FESTIVALUL BERII LA BUŞTENI 15-17 august 2019

Adriana Vâjeu

            Tradiţie preluată din ţările occidentale, festivalurile berii au devenit deja un fenomen curent şi pe meleagurile noastre, reuşind să adune laolaltă un număr din ce în ce mai mare de vizitatori nerăbdători să guste din băutura preferată într-o atmosferă plină de entuziasm, muzică şi bună dispoziţie!

            Gazda unei astfel de manifestări va fi de această dată oraşul Buşteni, localitate unde în perioada 15-17 august 2019, atât turişti cât şi localnici, aşteaptă cu nerăbdare desfăşurarea celei de-a doua ediţii a ”FESTIVALULUI BERII”.

            Acest eveniment ce se prefigurează a fi o tradiţie şi la Buşteni se va desfăşura în amfiteatrul amenajat în parcul central, începând cu orele 17:00. Programul manifestării este unul pe cât de inedit, pe atât de tentant. În primul rând publicul meloman se va putea delecta cu concerte de muzică de calitate, cuprinzând în special muzica populară şi uşoară. Nu va lipsi nici de această dată târgul meşterilor populari, atât de apreciat de turiştii sosiţi în localitate, precum şi un parc de distracţii pentru copii.

            Dintre artiştii care vor performa la Festivalul Berii menţionăm câteva nume foarte îndrăgite de iubitorii muzicii, cum ar fi: Nicuşor Micsoniu, Reli Sanda, Adina Roşca, Cătălin Doinaş, Adrian Ivan, Dan Ţăranu Cernavodeanu, Mihai Constandache, Jull, Iuliana Zlatov, Ştefan Enasel.

You may also like...

Leave a Reply