Spectator la un „dans” nereuşit

Călin MILOŞ

Membru al Consiliului Local Sinaia, ales pe listele ALDE

ZIAR DE SINAIA este un ”spaţiu” de exprimare liberă, iar răspunderea pentru cele afirmate revine exclusiv autorilor în cauză. Redacţia şi colaboratorii nu îşi asumă responsabilităţi pentru punctele de vedere formulate de alţi contributori.

  Am intrat deja în al patrulea an de mandat ca şi consilier local. Experienţa vă pot spune că a fost una bună, am ajuns să cunosc destul de mult în legătură cu funcţionarea unei administraţii, am avut parte şi de surprize destul de plăcute (spitalul din Sinaia, TUS-ul, Liceul, instituţii conduse de fete) şi altele mai puţin plăcute, dar pe astea le-am mai scris şi le voi mai scrie, dar nu în acest număr. Probleme sunt, nu au cum să nu fie, pentru că trăim în România, însă, ce am observat eu şi ceea ce doare probabil cel mai tare, este că, în aşa zisă zonă a politicii sinăiene, nu există nimeni pe care să-l fi văzut eu în anii ăştia care să vină să se implice în proiecte strict pentru a face un bine, măcar unul.

Eu unul cred că Vlad Oprea va câştiga detaşat următoarele alegeri şi, din păcate pentru Sinaia, vor rămâne unii în umbra lui care nu prea ar avea ce căuta… însă, asta e viaţa, nu avem ce face. Pe partea opoziţiei eu nu văd absolut nimic, probabil se va inventa ceva mult prea târziu, însă, ce e cel mai grav, nu se întrevede o echipă care să poată intra în detalii de proiecte, viziune, administraţie, cu actuala putere.

CITITI CONTINUAREA IN EDITIA TIPARITA

You may also like...

Leave a Reply