Un nou început…pe calea cunoaşterii

Adriana Vajeu

Ţinând cont de importanţa pe care învăţământul o are în formarea tinerelor generaţii, în prima zi a noului an şcolar, elevii din Buşteni au beneficiat din nou de un ajutor substanţial pentru a păşi fără mari dificultăţi pe treptele cunoaşterii, aşa cum s-a întâmplat an de an în ultima vreme. Toate şcolile din Buşteni au fost pregătite să îi întâmpine cu porţile deschise pe micuţi, oferindu-le condiţii excelente de învăţătură şi igienă.

Ca în fiecare an, toţi cei 740 de copii de la grădiniţele şi şcolile generale din oraş au primit din partea Primăriei şi a Consiliului local Buşteni ghiozdane pline cu rechizite pe specificul fiecărei clase.

Aceste modeste, dar însufleţite acţiuni venite în sprijinul şcolarilor şi părinţilor acum, la debutul unui nou an de învăţământ, sunt absolut benefice pentru a încuraja tânăra generaţie, dar şi pe cei ce o călăuzesc întru cunoaştere. Asta pentru că învăţământul reprezintă una din principalele resurse ale acestei ţări. Primarul oraşului Buşteni, Irinel Ghiţă, s-a aflat în prima zi de şcoală alături de elevii tuturor unităţilor de învăţământ din localitate. Alături de domnia sa, au mai fost prezenţi Nae Savel, viceprimarul oraşului Buşteni, precum şi câţiva reprezentanţi ai Consiliului local. Din mijlocul micuţilor şcolari nu a lipsit nici de această dată Emanoil Savin, senator în Parlamentul României, vechi susţinător al performanţei şi al învăţământului în special.

     

You may also like...

Leave a Reply