Dubla măsură a Uniunii Europene

Pavel Georgini

ZIAR DE SINAIA este un ”spaţiu” de exprimare liberă, iar răspunderea pentru cele afirmate revine exclusiv autorilor în cauză. Redacţia şi colaboratorii nu îşi asumă responsabilităţi pentru punctele de vedere formulate de alţi contributori.

Abia ce se terminase cu nenumăratele ingerinţe ale Uniunii Europene prin diferitele sale comitete şi comisii în justiţia şi politica din România şi cu toţii (cel puţin cei care mai avem măcar un neuron valid şi-l folosim ca să nu ne mai lăsăm prostiţi în lumea asta din ce în ce mai descreierată) trăgeam speranţe că după alegerea noului Parlament European vom avea parte de mai multă echitate şi mai puţină dublă măsură chiar şi aici la Românica, colonia de mâna a treia, după cum s-a exprimat un preşedinte pe care poporul acesta înţelept, anticorupt şi de dreapta l-a ales nu o dată, ci de două ori.

 Acum aflăm că, de fapt, pe preşedintele nostru nu-l cheamă cum l-a numit mama lui, ci îl cheamă Petrov, aşa cum era cunoscut de Securitatea lui Ceauşescu. Mai aflăm şi că îşi turna colegii de muncă care aveau relaţii de amor cu femei din Cehia, precum şi multe alte picanterii. România este o ţară veselă şi inconştientă chiar şi atunci când îşi alege preşedinţii. Iar o bună parte dintre cei care l-au ales atât de vesel de două ori pe Petrov sunt acum bineînţeles de partea  anticorupţilor de la #REZIST, cu aceeaşi autosuficienţă şi agresivitate ca şi în vremea aceea. Dar să revenim la dubla măsură a Uniunii Europene. Zilele trecute au fost puse în discuţie candidaturile pentru posturi de comisari europeni din partea Franţei, Ungariei şi României.

CITITI CONTINUAREA IN EDITIA TIPARITA

You may also like...

Leave a Reply