COMUNICAT

În perioada 18 – 20 octombrie a avut loc evenimentul care se desfășoară anual, “Together for better”, organizat de Asociația Down Plus București la Bușteni, aflat la cea de a VI-a ediție. Ca de fiecare dată, parteneri din întreaga țară au participat la activitățile propuse pentru agenda evenimentului din acest an.

Sâmbătă, 19.octombrie 2019, a avut loc un spectacol susținut pe scena Centrului Cultural “Aurel Stroe” din Bușteni, vedetele fiind chiar persoanele cu dizabilități aparținând mai multor asociații care se ocupă de copiii cu sindromul Down. Spectacolul a fost complex, copiii prezentând un număr mare de momente artistice, dans, cântec și poezie, făcând dovada unei pregătiri și a unor calități deosebite, încântând publicul format din părinți, alte rude, membrii asociațiilor și alți spectatori. Momentele au fost pline de sensibilitate, emoție și dăruire. În finalul spectacolului, copiii au participat la un karaoke și s-au distrat copios. Asociația „Down Plus” din Bucuresti, a oferit, din partea sponsorilor, numeroase cadouri pentru participanții la eveniment.

Luni, 28 octombrie 2019, orele 17.00, copiii de grădiniță și de la ciclul primar, vor avea parte de un frumos spectacol de teatru adresat celor mici, organizat de Teatrul „Junior” din Târgoviște. Aceștia vor prezenta spectacolul „Petrecere de groază cu ceata lui Zâmbilici”.

You may also like...

Leave a Reply