Cu ce vine Moș Crăciun la P.S.D. Sinaia și la P.N.L. Bușteni?

Călin MILOȘ

Membru al Consiliului Local Sinaia, ales pe listele ALDE

ZIAR DE SINAIA este un ”spaţiu” de exprimare liberă, iar răspunderea pentru cele afirmate revine exclusiv autorilor în cauză. Redacţia şi colaboratorii nu îşi asumă responsabilităţi pentru punctele de vedere formulate de alţi contributori.

  Acum, la început de decembrie, în prag de sărbători, a început brusc să bată un vânt puternic de schimbare din funcții pentru cei mai aprigi dintre “simpatizanții” P.S.D. din zonă. Da, sunt chiar cei care se lăudau că au o relație foarte bună cu domnul Primar al orașului nostru, cei care “din umbră” asigurau majorități în Consiliul Local pentru P.N.L. prin “mica” lor influență la consilierii locali ai P.S.D., cei care în viitorul apropiat ne vor spune cât de rău este Vlad Oprea și “gașca” din jurul lui, aceeași placă spusă doar cu un anumit interes, din păcate. Eu unul, nu m-aș bucura ca micii directori de deconcentrate puși de P.S.D. să-și piardă slujbele dacă nu se vor face concursuri după, mai ales că știu și oferta P.N.L., însă, știind în mare cam ce urmează în zona asta politică, nu cred să fie prea mulți care să reușească totuși o “negociere” în favoarea lor cu actuala putere, mi-e greu să cred că nu-și vor impune oamenii proprii cei de la P.N.L. din zonă, dar asta rămâne să vedem. Un lucru e sigur, Vlad Oprea va avea un candidat din partea P.S.D.-ului din Sinaia, sunt tare curios care, în ce alianțe și cu cine ca și contracandidat, asta e și mai interesant de văzut. Din păcate pentru noi toți, opozanții politici din țara asta se trezesc numai când au interesele directe afectate. După aproape un mandat, mie unul cel puțin, mi-e rușine că am făcut parte dintr-o “opoziție” imaginară la adresa derapajelor puterii locale, adică eu am strigat și tot eu am ascultat, cam asta a fost opoziția în Sinaia… 

 Din păcate pentru Sinaia, așa cum am mai spus-o de multe ori, nu există partide politice în oraș, de fapt nu există politică, există doar Vlad Oprea, cu bunele și relele lui, în rest sunt doar niște oameni mărunți care gravitează în jurul lui și încearcă să-și ia fiecare bucata lui, atât, din toate direcțiile, indiferent de culoarea politică declarată. Că la un moment dat și actualul primar va avea un sfârșit, e ceva natural, momentan însă nu văd pe nimeni care să i-l “grăbească” în afară de câțiva din cercul lui însă, nu politic.

CITITI CONTINUAREA IN EDITIA TIPARITA

You may also like...

Leave a Reply