Pentru unii, mumă… DAR PENTRU 90 LA SUTĂ DIN SINĂIENI, PUTEREA LOCALĂ ESTE CIUMĂ!

Toată lumea s-a bucurat când a început uriașul șantier de pe strada Trandafirilor din Sinaia… Oricum, zona era plină de niște brazi și molizi strâmbi, ce flancau o poieniță care nu folosea nimănui… Și lumea s-a bucurat nu numai că Sinaia se dezvoltă, ci și că în șantierul respectiv sunt implicate nume sonore ale politicii locale, personalități ce se constituie în girantul calității lucrărilor… Am aflat chiar că și mari personalități din Orient sunt implicate, dar că vin în vizite de lucru numai noaptea, din motive necunoscute nouă…

Partea care în schimb nouă ni se pare cel puțin ciudată și pentru care așteptăm cu interes explicațiile autorităților locale este următoarea: toată lumea știe când au început efectiv lucrările pe mărețul șantier… Ei bine, aruncându-ne ochii pe panoul de identificare a construcției (foto dreapta) constatăm cu stupoare că AUTORIZAȚIA DE CONSTRUCȚIE a fost emisă pe data de cinci noiembrie și data începerii lucrărilor a fost 11 noiembrie. Cum vine treaba asta? Adică oamenii ăia lucrează de luni și luni de zile fără niciun fel de autorizație?

A existat o altă autorizație? A existat o autorizație verbală? Orice sinăian se apucă de un șantier oarecare, mai mare sau mai mic, fără autorizație este, garantat sută la sută, amendat instantaneu… Nu vă sfătuim să probați afirmația asta, doar întrebați în stânga și dreapta… Ce au în plus investitorii aceștia de se arată așa de ”mumă” puterea locală cu ei? Vom mai studia puțin problema, dar dumneavoastră ce credeți?

You may also like...

Leave a Reply