Finalul

Călin MILOȘ

Membru al Consiliului Local Sinaia, ales pe listele ALDE

ZIAR DE SINAIA este un ”spaţiu” de exprimare liberă, iar răspunderea pentru cele afirmate revine exclusiv autorilor în cauză. Redacţia şi colaboratorii nu îşi asumă responsabilităţi pentru punctele de vedere formulate de alţi contributori.

  Cel puțin pentru o perioadă voi lua o pauză de la a scrie articole, nu mai simt absolut nicio motivație în a-mi expune anumite păreri în legătură cu viața orașului nostru. Am avut o ușoară urmă de speranță cu ultimele alegeri dar, ca de obicei, oamenii mici și meschini sunt foarte greu de schimbat se pare.

Văd că a început Johannis să vorbească despre eroii revoluției, despre oamenii care și-au dat viața pentru o iluzie, desigur împreună cu bufonul lui cu batistuță, Rareș Bogdan, cel care se angaja într-o luptă ideatică pentru salvarea neamului românesc… hai sictir băi slugilor, cum vă permiteți voi mă să vă erijați în salvatori? Cu ce drept vorbiți voi despre jertfă când voi doar ați profitat și acum faceți schimbările ca la fotbal, “post pe post”, cu jucători tot de o calitate îndoielnică?

Să trec la subiect, să nu vă mai plictisesc. Acum vreo lună, Panait al nostru, mă rog, al vostru că al meu n-are cum să fie vreodată în viața asta, s-a dus să-și ceară drepturile la secretarul general al P.N.L. ului, la București. Exista o ultimă “cetate necucerită” în zonă, adică domeniile R.A.P.P.S. (Foișorul, Mara etc.) și s-a dus s-o revendice, în numele cui nu se știe, dacă ar fi în numele lui Oprea parcă nu m-ar deranja așa tare, dar, din câte știu, noul șef al R.A.P.P.S. va fi sora domnului Panait, cea mai promițătoare speranță a orașului Sinaia… Cam asta a fost istoria asta de treizeci de ani a țării ăsteia. Nu știu cum să explic sentimentele pe care le simt acum, nu mă interesează în mod special cazul ăsta particular și, dacă ar fi izolat, chiar nu m-ar deranja, dar asta se întâmplă peste tot în țară din păcate. Politicienii ar putea să facă bani în multe feluri, prin promovarea unor afaceri, prin muncă, și ar face bani destul de frumoși și curați, ar ajuta și la dezvoltarea societății, ar fi liberali…, dar nu, e mai ușor cu japca, ăsta e nivelul, atât putem din păcate. Eu unul nu pot înțelege mentalitatea asta retrogradă a unor oameni care se vor europeni, care pretind că sunt deschiși în gândire, oare sunt deschiși în gândire doar cu ce ține de viața lor?

CITITI CONTINUAREA IN EDITIA TIPARITA

You may also like...

Leave a Reply