Gânduri de sfârșit de an…

Ca de fiecare dată, în ultima ediție din an, mulțumim sponsorilor pentru sprijinul dezinteresat și permanent pe care ni l-au acordat fără absolut nicio implicare în politica editorială a acestei publicații. Cum lista sponsorilor este foarte scurtă (cea din 2020 se pare că va fi si mai scurtă), am putea să adresăm mulțumirile nominal, dar nu suntem convinși că puterea locală este chiar pătrunsă de Spiritul Crăciunului… Le-am crea numai neajunsuri… 

Mulțumim și cititorilor noștri care ne motivează permanent în tot ce facem și fără de care nu am exista.

Și nu în ultimul rând mulțumim tuturor colaboratorilor noștri pentru ajutorul dat complet dezinteresați material, lucru foarte rar în ziua de astăzi.

Ne așteaptă un an electoral de maximă importanță pentru Sinaia, singurul an în care dictatura instalată de mult prea mult timp mai poate fi dată jos…Vor urma evenimente interesante și răsturnări de situații excepționale și nu vrem decât să ne dea Dumnezeu putere să  redăm ce vedem și trăim, pentru că adevărul trebuie să iasă, odată și odată, la iveală. Și mai vrem să le dea Dumnezeu putere sinăienilor să înțeleagă ce este de înțeles.

Crăciun fericit!

You may also like...

Leave a Reply