ZVONURILE SE ADEVERESC! BARONII LOCALI DIN SINAIA ”NU CULCĂ-TE”!

Acum două ediții, la capitolul ”BÂRFE, ZVONURI, CATERINCI” făceam următoarea precizare:

”Astăzi, din negurile gândirii liberale locale mai iese o emanație… SUB FORMĂ DE ZVON, ATRAGEM DIN NOU ATENȚIA! După ce Primul Ministru Orban Mandolina a dat tonul la demiteri politice ascunse în spatele declarațiilor sforăitoare despre o așa zisă profesionalizare a administrației publice, iată că valul a ajuns şi la Sinaia, unde se pare că se pregătește concedierea directorului general RAPPS Sinaia,  Pavel Georgini și înlocuirea sa cu un liberal extrem de competent, desigur. Despre competența liberalilor sinăieni am putea scrie romane, nu glumă…. Și în acest moment ne vin în minte toți marii liberali sinăieni pe care dacă i-ar auzi Brătianu vorbind, nu că s-ar răsuci în mormânt, ci ar fugi cu tot cu mormânt din țară… De unde să iei un om care să îndrăznească măcar să se compare cu un director funcțional pe bune…

Dar liberalii locali au mereu resurse inepuizabile… Se pare că la șefia RAPPS va fi un personaj feminin matur, ca să nu mai spună nimeni că PNL-ul preferă băieți foarte tineri în funcții cheie.

Noi nu suntem misogini, din contră, așa că ne bucurăm. Și nu aducem nimănui niciun prejudiciu dacă le recunoaștem meritele…. Și competențele… Deci zvonul spune că PNL-ul local are de ales între trei doamne, doamne pe care cititorii noștri le pot identifica în cele trei fotografii atașate de noi articolului… Cum prima din ele, Vasile Viorica nu are nicio șansă să obțină certificat ORNIS (e o chestie așa, mai secretă, pentru acces la informații clasificate) din cauza unor probleme pe care le-a avut în trecut, mai rămân două doamne… Sora managerului Marian Valerie Panait și sora primarului Vlad Oprea .”

CITITI CONTINUAREA IN EDITIA TIPARITA

You may also like...

Leave a Reply