Sărbători ca pe vremuri la Sinaia for ever

Suntem siguri că acum mai bine de 300 de ani, pe vremea când apărea cătunul Izvor, precursorul   oraşului Sinaia de astazi, sărbătorile se făceau cum se fac cam peste tot pe planetă, adică cu apă cărată cu ciubărul de la izvor şi la lumina opaiţelor.

În zilele noastre, după mai bine de 300 de ani, Primăria Sinaia a înţeles să ne aducă feeria sărbătorilor de altădată, lăsând exact în perioada sărbătorilor cartiere întregi din oraş ba fără apă, ba fără curent electric.

Gurile rele zic că primăria ar avea nevoie de curent şi de apă ca să poată să alimenteze tunurile  de zăpadă de pe munte. Desigur că noi  nu credem aşa ceva, pentru că am aflat, lecturând realizările Primăriei Sinaia din ultimii 16 ani, că s-au cheltuit zeci  de milioane de euro pentru gondole şi pentru reţelele proprii de energie electrică şi am văzut cu ochii noştri cum  sar  păstrăvii  prin  barajul  de  apă construit special pe muntele Furnica, ca să alimenteze tunurile de zăpadă de pe tot muntele.  Nu înţelegem de aceea de ce au protestat cetăţenii oraşului Sinaia, sâmbătă 11 ianuarie, împotriva   conducerii Primăriei Sinaia, pe motiv că nu ar fi avut apă de Crăciun şi de Revelion. Noi credem că sunt nişte  agenţi infiltraţi, ruşi şi moldoveni, plătiţi de PSD şi de Dragnea, ca să-l  discrediteze pe bravul nostru primar,  care a făcut atât de multe pentru  minunatul nostru oraş şi pentru cetăţenii săi. Este evident că erau agenţi ruşi, pentru că demonstraţia a avut loc chiar înainte de anul nou pe vechi, când Sinaia este plină, după cum se ştie, de ruşi şi de moldoveni, deci treaba este clară ca lumina zilei.

“Români, nu vă mai alegeţi conducători care nu vă iubesc!”

Nae Ionescu

You may also like...

Leave a Reply