Marea linguşeală

Vineri 24.01.2020, a avut loc la Primăria Buşteni o întâlnire de lucru între membrii Consiliului Local şi primarul localităţii privind analizarea posibilelor variante ale traseului viitoarei centuri ocolitoare a oraşului. În urma dezbaterilor şi consultărilor avute a fost agreată o nouă VARIANTĂ (diferită de cea iniţială promovată prin intermediul mai multor conturi de socializare!)

Tot despre asta citim și pe pagina de facebook a unui viitor candidat la fotoliul de primar al orașului Bușteni, care consideră necesar să-și înceapă campania electorală cu niște lingușiri de nedescris la adresa, cui credeți, a unui primar în funcție, dar nu din Bușteni, ci din Sinaia…

”Cu sinceritate vă împărtășesc bucuria pe care mi-a   facut-o colegul meu Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, când m-a invitat acum trei zile, să îmi prezinte proiectul centurilor ocolitoare ce vor fluidiza traficul pe Valea Prahovei, consultându-mă chiar pe anumite situații în ceea ce privește traseul ce va traversa și orașul nostru Bușteni.

Cât suflet și câtă implicare am văzut în omul acesta și nu îmi rămâne altceva de făcut, decât să sper că autoritățile noastre locale, îi vor da tot sprijinul lui Vlad, asa cum am văzut că o fac cei din Azuga și cei din Comarnic.

Sunt totuși sceptic dacă mă raportez doar la colaborările din trecut, in care cei mândri din Bușteni…, suiți pe scaunul primăriei ca pe al lor de-acasă, nu au colaborat cu Sinaia și nu au urmat exemplul bun de acolo, de aici și imensa discrepanță in dezvoltare între cele două comunități.

Trebuie totuși să rămânem optimiști, cu credința ca lucrurile se vor schimba și spun asta pentru că mi-au plăcut sfaturile și susținerea sinceră ce mi-a arătat-o Vlad Oprea, în perspectiva câștigării alegerilor locale pentru funcția de primar al orașului Bușteni.

În afară faptului că mă cunoaște din diferite colaborări de-a lungul timpului, cred că a văzut în mine modestia și dorința de a învăța de la cei buni. Dacă nu de la Vlad, care a transformat Sinaia intr-o stațiune la întrecere cu cele din Europa, de la cine să învăț?

Să ne ajute Dumnezeu în perspectiva aceasta, în care orgoliile mărunte doar pe interes, vor rămâne acasă…, iar noua generație de primari de pe Valea Prahovei vom strânge aproape, învățând de la cei ce au demonstrat că numai cu suflet și pasiune pentru comunitate implicit cetățean, putem schimba lucrurile in bine!

Numai împreună putem reuși!”

Domnule Corbu, de la Vlad ar trebui să înveți că trebuie să îți iei, deocamdată, niște consilieri de limba română ( Vlad are!) pentru că fraza aia cu ”cât suflet și câtă implicare am văzut în omul acesta și nu îmi rămâne”, ca de altfel tot textul, zgârie rău de tot în urechi electoratul cult din Bușteni! Sau la Bușteni considerați că nu contează?

Despre activitatea domniei voastre pe teritoriul orașului Bușteni până la anunțarea candidaturii, ne rezervăm dreptul de a discuta cât de curând într-o serie de articole… Deocamdată vă rugăm să ne răspundeți pe adresa de mail dacă, la ora actuală, aveți afaceri cu UAT Sinaia sau cu vreo entitate aflată în subordinea acesteia sau a Consiliului local Sinaia… pentru corecta informare a electoratului din Bușteni!

You may also like...

Leave a Reply