Circul nebunilor

Acum vreo doi ani coruptul de serviciu Dragnea îşi demitea propriul prim ministru pe motive numai de el ştiute. Pe surse apăruse informaţia că primul ministru negociat cu Preşedintele Iohhanis era cam securist şi avea prioritară agenda serviciului secret care îl promovase mai degrabă decât agenda PSD şi a poporului care îi votaseră.

Desigur că a fost un circ în toată regula, toate oficinele şi televiziunile securiste rulau la nesfârşit aceleaşi jelanii, de ziceai că s-a prăpădit biata ţărişoară şi alta nu. Nu mai vorbesc de manipularea grosolană cu creşterea cursului euro de la 4,3 la 4,4 lei, prezentată apocaliptic, ţara urmând în câteva zile să se dezmembreze şi să fie vândută la bucată. Toate acestea bine instrumentate şi susţinute desigur cu tone de bani murdari din afară prin intermediul ONGurilor lui Soroş şi a celor trei partide din România susţinute de aceiaşi bani şi interese murdare din afara României. Desigur că pentru toate era de vină corupţia, PSD şi coruptul de Dragnea.

Iată că după doi ani acele partide au ajuns la conducerea ţării, şi-au numit fără să aibă o majoritate, ci doar printr-o conjunctură favorabilă propriul guvern, propriul prim ministru şi miniştri. Între timp Dragnea a fost executat într-o manieră care să dea de înţeles tuturor celor care îndrănesc să gândească şi să acţioneze în interesul României, că nu mai este loc pentru români la conducerea ţării. Cine o să mai îndrăznească vreodată să negocieze cu Exxon redevenţe pentru gazul din Marea Neagră? Sau să îndrăznească vreodată să impoziteze băncile şi lanţurile de multinaţionale din România care fac profit declarat doi lei, după ce scapă de tot profitul real în tranzacţii cu societăţile mamă prin paradisuri fiscale de pe planetă? Mesajul a fost transmis a doua zi după Europarlamentare, patrioţii trebuie şi vor fi băgaţi la puşcărie, nu contează dacă au vreo vină, judecătorii trădători de neam (cu dosare la securitate) vor executa fără să crâcnească ordinele stăpânilor lor de afară.

Desigur că după arestarea lui Dragnea s-a terminat cu corupţia în România. Aţi mai auzit vreo vorbă despre corupţie de când au venit liberalii şi useriştii la putere? Aţi mai auzit vreun protest de la vreo ambasadă de-a stăpânilor noştri sau de la UE? Nici nu o să auziţi. Au reuşit să-şi impună slugile la putere, este linişte şi pace. Dragnea impusese Exonnului o redevenţă de 50%,  s-a semnat pe 3% după încarcerarea lui Dragnea, celebrele ordonanţe care obligau băncile şi multinaţionalele să declare profitul real şi să fie impozitat în România au fost primele abrogate după ce „coruptul” a ajuns la puşcărie. Deci nu mai avem corupţie şi competenţii au ajuns la putere, în maxim trei luni o să depăşim nivelul de trai al Suediei şi ne vom îndrepta vertiginos către cel al Elveţiei.

Singurul lucru care îi mai încurcă acum este mărirea pensiilor care trebuie făcută conform legii în septembrie anul curent. Desigur că fiind şi foarte competenţi şi foarte anticorupţi, tandemul de vis PNL-USR nu are de unde să dea dea banii pentru mărirea pensiilor, la treaba asta se pricepeau doar corupţii din PSD. Mărirea pensiilor se va face sub guvernarea competenţilor anticorupţi fix aşa cum s-a făcut şi mărirea salariului minim în luna ianuarie, adică la mişto, sau nu se va face deloc, pentru că atunci când urlau de pe margine că PSD este corupt şi că ei ar face minuni dacă ar fi la guvernare nu ştiau bieţii de ei „de greaua moştenire” pe care o vor prelua când vor ajunge la ciolan.

Partea proastă în povestea asta este că mărirea de pensii trebuie să se facă înainte de alegerile parlamentare, iar România are peste 5 milioane de pensionari, ce să vezi, toţi cu drept de vot. Iar la pensionarii ăştia cu drept de vot nu poţi să le pui în farfurie vrăjeala cu greaua moştenire, că au fumat-o toţi de pe vremea lui Băsescu şi nu mai ţine. Drept care a fost ales un păcălici cu nume predestinat, Sică Mandolină care să facă un guvern pe care tot ei  să-l demită, apoi să-l mai propună de încă două ori, fără să aibă majoritate, să fie dizolvat Parlamentul de marele român Iohhanis, să avem anticipate în felul acesta înainte de septembrie, când trebuie mărite pensiile românilor conform legii în vigoare.

Aţi mai auzit zilele astea tărăboiul şi jelania de acum doi ani din presa scrisă şi televiziuni? PNL propune prim-ministru şi guvern doar ca să fie demis, apoi fără majoritate propune un guvern pe care nici PNL nu vrea să-l voteze, dileală supremă, desigur că asta face parte din democraţia Uniunii Europene şi nimeni nu are nimic de comentat. Între timp şi euro a ajuns la 4,8 lei, dar acum este normal, este economie de piaţă. Guvernul PNL dă 25 de ordonanţe de urgenţă „noaptea ca hoţii” şi nimeni nu mai iese în piaţă, fără avize, fără controlul de legalitate, totul este permis acum. Unde sunt luptătorii pentru democraţie din 10 august acum? Asta era ţara democrată şi anticoruptă pentru care au ieşit în stradă? Treziţi-vă dragi români, până nu amanetăm şi viitorul nepoţilor noştri, că pe al copiilor l-am amanetat deja.

Vă daţi seama ce ar însemna să nu se mărească pensiile în septembrie pentru că guvernul PNL-USR nu ştie de unde să scoată banii necesari? De competenţi şi anticorupţi ce sunt, desigur.

Aceasta şi doar aceasta este singura miză a alegerilor anticipate, pentru că după septembrie nu-i mai votează nici dracul pe competenţii şi anticorupţii ăştia. Este uşor să dai din gură de pe margine, şi mai uşor când ai nişte servicii secrete şi un DNA care te serveşte la botul calului arestându-i şi făcându-le dosare penale liderilor partidelor care încă mai îndrăznesc să acţioneze în interesul României. Mai greu este că după ce ai ajuns la putere călcând pe cadavre şi vânzând tot ce mai este de vânzare în ţara asta, să fii în stare să faci ceva şi în interesul neamului românesc. Şi este normal să fie aşa, protectorii lor, cei care ne-au colonizat cu ajutorul lor, nu au niciun interes ca sclavii din colonii să o ducă mai bine. Sclavii au o singură menire, să muncească până la moarte pentru bunăstarea stăpânilor lor, iar ţara sclavilor trebuie să îndestuleze cu hrană, gaz, petrol, aur, păduri pe stăpânii colonişti. Ceea ce acum se şi întâmplă, de aia nu mai avem acum niciun scandal de corupţie, totul merge conform planului. După trei luni cu Sică Mandolină recunosc că a început să-mi fie dor de Viorica Dăncilă, ceea ce n-aş fi crezut că se va întâmpla vreodată.

„Români, nu vă mai alegeţi conducători care nu vă iubesc”

                                                Un Nae Ionescu din Sinaia

You may also like...

Leave a Reply