Escrocheria “Coronavirus” şi vaccinarea obligatorie

Avem deja vreo două săptămâni de dileală instituţionalizată de când din sculare în culcare avem parte de megaspectacolul Coronavirus.

Reporteriţe care mai de care mai ingurgitate, ne prezintă non stop, pe toate posturile de televiziune, situaţii apocaliptice, oameni vânaţi cu arcanul pe străzi, oraşe aflate la un pas de legea marţială, mii şi mii de cazuri noi apărute în întreaga lume, lanţuri de magazine cu rafturile de alimente golite ca situaţii de război, oameni călcându-se literalmente în picioare pentru nişte pungi cu făină sau pui congelaţi, marile puteri ale lumii se coalizează pentru obţinerea vaccinului care să lupte cu virusul, apocalipsa a coborât pe pământ şi alta nu.

Ce ştim despre acest ucigaş pentru care mai este puţin şi se declară pandemie la nivel planetar, cu toată suita de consecinţe catrastrofice pentru economia planetei?

Ştim în primul rând că este una din cele cincisprezece tulpini de virusuri care atacă ARN-ul şi care provoacă şi gripele printre alte boli. Numele lor sunt aceleaşi de la începuturile studiilor de genetică, şi anume: Toga, Flavi (gripa Zika), Retro, Corona (gripa comună, gripa aviară sau SARS, MERS şi desigur gripa Corona de azi), Delta, Arena, Bunya, Filo (gripa Ebola), Rabdo, Orthomyxo, Paramyxo, Picorna, Calici, Hepe, Reo. Deci Corona nu a apărut acum în China, virusul există dintotdeauna şi dintotdeauna a creat din timp în timp aceleaşi probleme.

Anul trecut în SUA a fost o epidemie de gripă banală generată de acelaşi virus Corona, dar o tulpină americană, care a făcut  acelaşi număr de morţi şi de infestaţi la fel ca celebra Corona din China. De ce e mai rea gripa din China decât cea din SUA? Oare pentru că economia Chinei a devenit cea mai puternică economie din lume şi nu se găseşte nicio pârghie economică de stopare a creşterii sale?

Dacă nu există antivirus pentru tulpina asta, cât de credibile sunt raportările internaţionale? Şi-a făcut cineva socoteala cât înseamnă 3000 de morţi la o populaţie de 2 miliarde de oameni în contrast cu cei 3000 de morţi făcuţi de gripa americană la o populaţie de doar 320 milioane cât are SUA? Deci care gripă este mai virulentă şi mai periculoasă?

Cum se explică că singurele victime omeneşti există până acum doar în China, Iran, Coreea de Nord, ţări aflate în război cu SUA, respectiv Italia care se pregăteşte neoficial de ieşirea din UE. Sunt doar întrebări la care merită să vă gândiţi.

În paralel cu demenţa provocată de coronavirus a trecut neobservată legea pentru vaccinarea obligatorie. Când se putea găsi un moment mai bun pentru obligativitatea vaccinării decât în atmosfera asta de teroare indusă intenţionat de presa mogulilor masoni sau a serviciilor secrete decât acum.

Şi în această chestiune nivelul de manipulare este dus la extrem. Ni se arată pisica cu un virus care infectează mulţi oameni şi distruge economii, fără să omoare mai mulţi oameni decât o banala gripă comună, şi pe fondul ăsta de panică se încearcă impunerea obligativităţii vaccinării copiilor cu vaccinuri făcute în afara ţării, asupra cărora nu avem niciun control, asta după ce Institutul de Cercetare Cantacuzino, unul dintre cei mai serioşi producători de vaccinuri din lume, a fost distrus în mod intenţionat, un atac deliberat la securitatea naţională pentru care nu răspunde nimeni.

Ce se încearcă de fapt? Este binecunoscut că vaccinurile au efecte adverse care pot duce în unele cazuri până la moartea copiilor vaccinaţi. Este binecunoscut că vaccinurile se fac fără un control clinic aprofundat al copiilor. Este binecunoscut că toţi producătorii de vaccinuri nu-şi asumă niciun fel de responsabilitate pentru efectele adeverse. Este binecunoscut că pe toate cutiile de vaccinuri este stipulat faptul că vaccinurile nu sunt testate cu privire la boli pe care le pot provoca precum cancerele. În Convenţia Medicală de la Geneva este clar stipulată interdicţia obligativităţii vaccinării, ele putând fiind doar recomandate. Cu toate astea se forţează obligativitatea vaccinării copiilor, deşi sunt anunţate mii de cazuri doar în România de efecte adverse cumplite ale acestora.

Manipularea merge mai departe, legea care tocmai a trecut prevede amenzi de zece mii de lei (o sută de milioane vechi) pentru părinţii care refuză vaccinarea copiilor lor, dar cozile de topor din presa românească şi de pe internet ale securităţii spun că, de fapt, legea nu-ţi interzice nimic, de parcă românii îşi pot permite să plătească amenzi de o sută de milioane. Dacă nu plăteşti, urmează cursul amenzilor, adică penalităţi, popriri pe salariu sau pensie, închisoare pentru cei care nu au de unde.

Partea hazlie dacă nu ar fi fost tragică, este că această lege perversă şi antidemocratică încearcă să legalizeze o fractură uriaşă de logică. Păi, dacă copilul tău este vaccinat, pentru că eşti un părinte „responsabil”, atunci în mod evident nu are de ce să se mai teamă de al meu care nu este vaccinat, pentru că de aia l-ai vaccinat pe al tău, nu? În caz că te temi de copilul meu nevaccinat, asta dovedeşte că recunoşti că vaccinul nu are niciun efect şi nu-ţi protejează copilul. Păi, şi atunci de ce să-i mai vaccinăm, ba şi mai rău, de ce să o facem obligatoriu.

Ultima dată când s-a dorit impunerea binelui cu forţa pentru poporul român, a fost când au venit comuniştii la putere în 1948. Nu văd nicio deosebire, binele nu se impune, când ceva este bun, toată lumea vrea, când binele se impune, ceva pute rău de tot.

„Români nu vă mai alegeţi conducători care nu vă iubesc. Petre Tuţea”

Nae Ionescu (altul) din Sinaia

You may also like...

Leave a Reply