PNL, masoneria şi ura

Pavel Georgini

ZIAR DE SINAIA este un ”spaţiu” de exprimare liberă, iar răspunderea pentru cele afirmate revine exclusiv autorilor în cauză. Redacţia şi colaboratorii nu îşi asumă responsabilităţi pentru punctele de vedere formulate de alţi contributori

Nu am înţeles niciodată de ce PNL a fost considerat vreodată partid de dreapta. Singurul motiv obiectiv pe care   l-am putut găsi, este acela că a intrat în coliziune cu Partidul Comunist Român, care era un partid internaţionalist, exact ca şi PNL, cu aceeaşi sorginte ca şi PCR, adică masoneria internaţională. Poate vi se pare şocant să aflaţi că PNL şi PCR au aceeaşi sorginte, dar să verificăm istoria, acea materia de care toate guvernările din 1990 şi până astăzi şi-au bătut joc indiferent ce partid s-a aflat la putere în aceşti 30 de ani. Mă întreb de ce oare, poate aflăm o parte din răspuns în cele ce urmează.

În 1875 s-a înfiinţat Partidul Naţional Liberal de către liderii masoneriei române din acea vreme, Ion C. Brătianu, Mihail Kogălniceanu, A.G. Golescu, Gh. Vernescu, cei care sunt implicaţi şi în Revoluţia de la 1848, în instalarea ca domnitor şi apoi trădarea şi deportarea marelui român care a fost Alexandru Ioan Cuza, în instalarea ca domnitor a regelui de mai târziu Carol I de Hohenzollern. Înfiinţarea monarhiei României este indubitabil opera PNL, dar doar pentru că în contextul european al acelor vremuri acest lucru a convenit masoneriei internaţionale, care dorea cu disperare desfiinţarea imperiilor care i se opuneau, Imperiul Ţarist, Imperiul Otoman şi Imperiul Austro-Ungar. Acesta a şi fost rolul Revoluţiei Europene de la 1848, de redeşteptare naţională a statelor care făceau parte din aceste imperii, printre care şi ţările româneşti, fiecare dintre ele aflându-se în zona de influenţă a câte unuia dintre cele 3 imperii: Moldova în siajul ţarist, Ţara Românească în siajul otoman şi Transilvania în cel austro-ungar. Ştiu că este trist să admitem că România Mare nu ar fi existat dacă masoneria nu ar fi avut acest interes de moment, dar ăsta este tristul adevăr. Drumul spre iad este deseori pavat cu bune intenţii.

După revoluţia anticomunistă din 1989, PNL a fost reînfiinţat (scos din adormire în termeni masonici) de  alţi masoni, cum ar fi Dan Amedeo Lăzărescu, Radu Câmpeanu, Dinu Patriciu, Călin Popescu-Tăriceanu sau celebrul turnător la Securitatea lui Ceauşescu, Mircea Ionescu-Quintus.

Deci, ca origini, PNL este un partid internaţionalist, creat de masonerie (care este internaţională), iar sintagma „Naţional” din titulatura sa este doar o manipulare menită să atragă simpatia populaţiei româneşti şi are justificare doar până în 1918, data marii uniri a românilor. După 1918 PNL a redevenit ceea ce fusese menit să fie de la înfiinţare, exponentul intereselor masoneriei internaţionale, menire pe care o îndeplineşte cu mare succes împotriva intereselor noastre naţionale până în ziua de astăzi.

Pe de altă parte PCR a fost înfiinţat tot ca partid internaţionalist derivat din Partidul Bolşevic al lui Lenin, partid finanţat de masoneria internaţională având menirea să distrugă Imperiul Ţarist din interior (ceea ce a şi reuşit).

La o scurtă lecturare a ultimilor 200 de ani de istorie ai Europei, începând cu Marea Revoluţie Franceză din 1789 (soldată cu demolarea Imperiului Francez), Revoluţia Paşoptistă (1848, redeşteptarea naţională a micilor state europene), Războiul Ruso-Turc 1877-1878 (desfiinţarea Imperiului Otoman), Revoluţia Bolşevică 1917 (desfiinţarea Imperiului Ţarist şi instaurarea comunismului în Rusia), Primul Război Mondial 1914-1918 (desfiinţarea Imperiului Austro-Ungar), Al Doilea Război Mondial 1939-1945, (instaurarea comunismului la nivel mondial) au toate un fir roşu comun, banii masoneriei şi liderii masoni care împart indiferent de vremuri sau naţionalitate aceleaşi crezuri ale stăpânilor lor, crezul cabalei evreieşti.

Din acest punct de vedere masoneria internaţionala nu are niciun fel de problemă de a se folosi în aceeaşi măsură de partidele naţionaliste (înfiinţate de ei) sau de cele marxist-leniniste (tot de ei înfiinţate), dacă acest lucru îi aduce mai aproape de visul lor de milenii, guvernul unic planetar, banca unică, moneda unică, piaţa unică, controlul absolut asupra omenirii. Cât priveşte „naţionalismul” şi orientarea de „dreapta” a PNL aş vrea să nu se uite că la Răscoala Ţărănească de la 1907, guvernul liberal al lui Brătianu a pus armata românească să tragă cu tunul împotriva ţăranilor români, pentru protejarea intereselor arendaşilor evrei care puseseră un jug imposibil de purtat pe gâtul ţăranului român.

Acelaşi guvern liberal condus de acelaşi „mare” Brătianu se face vinovat de dezastrul suferit de armata română bătută pe toate fronturile şi obligată să-şi dezgroape morţii, pentru a-i putea îmbrăca pe noii recruţi sosiţi pe front în cioareci şi cămăşi ţărăneşti, asta în timp ce guvernul Brătianu raportase în mod mincinos Regelui Ferdinand că armata era pregătită şi perfect dotată, după ce se contractase un credit de 800 de milioane de lei aur (echivalentul a câtorva zeci de miliarde de euro de astăzi) pentru dotarea armatei. În vremea aceea a marelui Brătianu armata bulgară a ocupat Bucureştiul în doar două săptămâni. De dreapta şi naţional, nu?

Câţiva ani mai târziu în 1930 izbucneşte megascandalul Afacerea Skoda, în rol principal acelaşi Partid Naţional Liberal, un credit de 7 miliarde lei (multe zeci de miliarde de euro de astăzi) şi o altă înzestrare fictivă a armatei române cu armament de la fabricile Skoda, care a făcut ca şi începutul celui de-al doilea război mondial să prindă România nepregătită şi să piardă în urma Dictatului de la Viena din 1940 părţi importante din ţară, Ardealul, Bucovina de Nord, Herta, Cadrilaterul. Curat „naţional”, curat de „dreapta”.

Realitatea este că nu veţi găsi de la perioada fanariotă încoace niciun partid care să fi făcut mai mult rău României decât Partidul Naţional Liberal şi continuă să facă şi astăzi ceea ce a făcut în întreaga sa istorie, de-ar fi să ne referim doar la câteva din ultimele lor acte de trădare naţională, precum negocierea redevenţelor gazului românesc din Marea Neagră către americanii de la Exxon la un nivel de mizerie, obligativitatea contribuirii angajaţilor români la pilonul doi de pensii (pilon privat, care va îmbogăţii câteva companii internaţionale de investiţii şi care vor fi falimentate în clipa în care vor ajunge la maturitate şi vor trebui să plătească înapoi pe cei care contribuie acum la îmbogăţirea lor) sau tentativa dementă de privatizare a sănătăţii (privatizarea profiturilor de la stat către companiile medicale private şi naţionalizarea pierderilor acestora în detrimentul statului român) din ultima zi de mandat a guvernului marionetă Sică Mandolină.

Nu este de mirare în contextul de mai sus că în ultimii ani PNL s-a făcut remarcat alături de celelalte partide surori (USR-PLUS), din familia neomarxistă a Partidului Popular European, ca un partid al urii naţionale, al împărţirii românilor în români buni (penelişti desigur) şi români răi (pesedişti desigur), al promovării unor idei complet nedemocratice şi totalitariste, precum necesitatea distrugerii partidelor care nu sunt de acord cu politica PNL, teză exprimată frecvent de înşişi liderii şi exponenţii cei mai de seamă ai PNL şi urmărită cu asiduitate de instituţii ale statului român precum SRI sau DNA, instituţii care au fost confiscate de organisme internaţionale duşmănoase României.

În Sinaia politica liberală este exact la fel. Cine nu este cu noi este împotriva noastră şi nu există nicio limită în efortul de distrugere a inamicilor lor. Este absolut năucitor pentru mine care am crescut în oraşul acesta cuminte şi cu oameni sănătoşi la cap să observ indiferenţa cu care sunt tratate subiecte care ţin de sănătatea morală a unei comunităţi. Este greu să înţeleg cum o întreagă comunitate să aibă ştiinţa că tinerii oraşului sunt lipsiţi de orice şansă dacă nu au orientarea politică sau sexuală necesară, în caz contrar sunt siliţi să-şi găsească norocul în alte zări. Refuz să cred că nişte bilete gratuite la autobuz (un drept firesc pentru copiii şi pensionarii unei comunităţi mici ca a noastră) poate ţine o întreagă comunitate captivă unei caracatiţe care riscă să sufoce întreaga economie sinăiană, atât cât a mai rămas. Sau poate că oamenii încă nu ştiu toate lucrurile acestea, drept care vom începe să-i informăm. Sinaia are alegeri anul acesta şi am primit de-a lungul ultimilor ani sute de întrebări despre o posibilă candidatură a mea. Am refuzat să o fac până acum, dar mă gândesc din ce în ce mai serios la această posibilitate, drept care am acceptat să fac parte dintr-o cercetare pe care o mare companie de sondare a opiniei publice o face zilele acestea în oraşul nostru. Rezultatele acestei cercetări sociologice îmi vor da răspunsul la întrebările dumneavoastră şi voi fi în măsură să fac un anunţ cert în scurtă vreme.

Toate cele de mai sus sunt perfect documentate de istorici de mare calibru, precum Profesorul Nicolae Iorga, cu un click în zilele noastre puteţi afla lucruri uimitoare despre cine suntem, de unde venim, încotro ne îndreptăm ca ţară şi ca popor, trebuie doar să vrem. Poate şi de asta nu se doreşte învăţarea istoriei în şcoli, nu credeţi?

You may also like...

Leave a Reply