COMUNICAT

Întrucât situaţia creată de pandemia cu Covid 19 ne-a obligat să întrerupem orice fel de activitate cultural-artistică, fiind în imposibilitatea de a organiza o complexitate de evenimente cu care obişnuisem publicul din Buşteni şi turiştii, am recurs la modalitatea de a transmite prin mijloace on-line, în direct sau înregistrat, un eveniment artistic pe săptămână.

Astfel în data de 18 mai 2020, s-a transmis interviul dat de domnul Constantin Spurcaciu-directorul Centrului Cultural „Aurel Stroe” Buşteni, doamnei Maria Munteanu, scriitor, regizor şi scenarist, director Studio Artistic „Steaua Albastră M.M.”. S-a făcut o prezentare a celor mai importante evenimente desfăşurate la centrul cultural în ultima perioadă de timp.    

Vineri, 5 iunie 2020, pe scena centrului cultural, în absenţa publicului, tânărul Trestian D. a susţinut un scurt recital de vioară, interpretând câteva piese muzicale, compoziţie proprie. Scriitoarea Maria Munteanu împreună cu directorul Constantin Spurcaciu au făcut scurte consideraţii despre calităţile interpretative ale tânărului violonist şi perspectivele privind viitoarea carieră artistică a acestuia.

Vineri, 19 iunie 2020, se va transmite on-line un nou recital al tânărului violonist Trestian D.

În ultimele 3 luni, Centrul Cultural „Aurel Stroe” Busteni a postat pe Facebook şi Youtube cele mai reprezentative recitaluri muzicale şi secvenţe din spectacole care au avut loc pe scena acestuia.

You may also like...

Leave a Reply