S.I.E. iubeşte Sinaia, dar şi Sinaia iubeşte S.I.E. …

Ca să arate cât de mult iubește autoritatea locală din Sinaia, Serviciul de Informații Externe a dat fără plată acesteia cinci autoturisme Volkswagen 4×4, cu valori de inventar cuprinse între 86.000 şi 92.000 de lei… Donația, sau cum vreți dumneavoastră să-i spuneți, s-a făcut pe baza unei adrese a Primăriei Sinaia datată 2 martie 2020…

Evident, Consiliul local Sinaia a fost de acord cu propunerea primarului privind reorganizarea parcului auto al primăriei și transmiterea, tot fără plată, către instituțiile subordonate, care aveau mare nevoie de ele, după cum este prezentat în anexa alăturată… ne bucurăm că Salvamontul a primit Passatul ăla pe care îl avea de atâta amar de vreme și că Poliția locală are atât de multe mașini 4×4… Să vezi acum caracatițe pe toate coclaurile…

Revenind la cererea de donație către SIE din 2 martie 202, devine interesantă întrebarea aia a lui Bogdan Fălcescu relativ la mașina de 26.000 de euro cumpărată în plină pandemie, când primăria urla că Spitalul Sinaia nu are măști de protecție și organiza tot felul de chete publice… Cum să cumperi o mașină atât de scumpă, când tu aștepți să primești nu mai puțin de cinci mașini…. Cinci! Adică ai atât de multe, de ce să-ți mai trebuiască una, și foarte scumpă?

Într-un drept la replică trimis pe adresa redacţiei Liberatea, după ce a apărut articolul incriminator la adresa Primăriei Sinaia, drept la replică intitulat „Binele se face în linişte”, se precizează următoarele: „1. Mașina autoutilitară achiziționată: achiziția a fost demarată ca urmare a situației de COD ROȘU cu care ne-am confruntat în urmă cu câteva luni, când am realizat că avem nevoie să intervenim în zone greu accesibile. Procedura de achiziție s-a finalizat la începutul lunii martie. În aceste momente, autoutilitara deservește Grupul de Sprijin Local pentru Situații de Urgență (altfel spus, o folosim pentru aprovizionarea la domiciliu pentru persoanele vârstnice, cărăm materiale de protecție, patrulăm în zonele montane, șamd).

Noi am constatat că această mașină se folosește exact pentru ce spune Primăria că se folosește, ba chiar am făcut fotografii în acest sens! Vezi pagina alăturată!

You may also like...

Leave a Reply