COMUNICAT

Vineri 26.06.2020, tânărul şi talentatul violonist Trestian Rose a interpretat pe scena centrului cultural, un scurt recital muzical cu piese din repertoriul propriu, care a fost transmis on line.

Luni, 6 iulie 2020, doamna Maria Munteanu, coordonator şi producător la studioul artistic „Steaua albastră M.M.”, scriitor, scenarist de film şi regizor, a realizat un interviu cu profesorul Marin Guşter, cetăţean de onoare al oraşului Buşteni, cu activitate didactică de peste 50 ani. Tema propusă a fost „Sincretismul artelor în creaţie”.

Doamna Maria Munteanu, scriitor, scenarist de film, regizor ne-a relatat: „STUDIOUL ARTISTIC STEAUA ALBASTRĂ MM – producător Maria Munteanu – îşi continuă activitatea pe scena Centrului Cultural “Aurel Stroe” din Bușteni, unde oameni prestigioși iau cuvântul, interviul cu Maestrul Marin Guşter atingând un aplomb al discursului artistic. Invităm pe podium pe cei care au cu adevărat ceva de împărtășit publicului larg din experienta lor umană în drumul către desăvârșire. Scena reprezintă o treaptă pe care o urci prin actul străduinţei, bucurându-te în final, pe bună dreptate, de roadele câștigate. Luminile Rampei te așteaptă să strălucești! Centrul Cultural „Aurel Stroe” Buşteni, va transmite în continuare on-line, recitaluri cu compoziţii proprii ale violonistului Trestian Rose.

You may also like...

Leave a Reply