LOCUINŢE NOI PENTRU 40 DE FAMILII DIN BUŞTENI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

19 iunie a.c. a fost ziua visurilor împlinite pentru mai multe familii din orașul Bușteni, care au primit, rând pe rând, cheia propriilor locuințe, eveniment la care au participat primarul orașului, Irinel Ghiță, viceprimarul Nae Savel, precum și senatorul Emanoil Savin.

”Am participat cu bucurie la momentul de înmânare a cheilor pentru familiile beneficiare ale locuințelor sociale de pe strada Coștilei din Bușteni. Personal, am depus toate eforturile pentru realizarea acestui proiect, prin care am reușit să oferim o șansă reală pentru un viitor mai bun multor tineri și copiilor acestora.”, a precizat Emanoil Savin.

Spațiile de locuit sunt situate în strada Coștilei și sunt formate atât din garsoniere, cât și din apartamente cu două camere, fiecare dintre acestea având băi și centrale termice proprii.

”Pe cei care nu    s-au aflat acum printre beneficiarii unei astfel de locuințe și sunt pe listele de asteptare, îi asigur că voi face în continuare toate demersurile în vederea construirii de noi locuințe, atât sociale, de serviciu, cât și tip ANL”, a declarat primarul orașului Bușteni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You may also like...

Leave a Reply