Misterul asfaltării străzii Zamora din Sinaia O stradă foarte puţin ”populată” care nu duce nicăieri…

Nu vrem să fim cârcotași, vrem doar să prezentăm faptele și să lăsăm pe cititori să tragă concluziile…

În declarațiile de avere ale consilierului liberal David Remus, la rubrica ”Terenuri” figurau două în Sinaia și unul în Hărman, adresele terenurilor fiind, nu știm din ce motiv, acoperite cu negru, la fel ca CNP-ul, de exemplu. Ei bine, în ultima declarație, aceste adrese sunt vizibile, cum este normal, și aflăm că David Remus deține un teren pe strada Zamora din Sinaia, în suprafață de o mie de metri pătrați. Am anexat copie după declarația de avere a acestuia.

Primăria Sinaia a considerat, acum câțiva ani, necesară asfaltarea străzii Zamora… O stradă din Cumpătu, care se întinde destul de mult printr-o zonă nepopulată, paralel cu calea ferată, trece prin fața câtorva case, foarte puține, după care se înfundă într-o frumoasă și pitorească poieniță…

La vremea aceea ni s-a părut cel puțin absurd să asfaltezi o stradă cu foarte puțini riverani, în contextul în care sute de sinăieni ajungeau acasă prin tot felul de hârtoape, de exemplu cei din Tirul cu Porumbei…

Cum ajungea David Remus la posesiunea lui din strada Zamora ilustrăm în fotografia din stânga jos, o captură de ecran de pe Google Street View… Cum ajunge acum? Pe o stradă foarte bine asfaltată, cu borduri și marcaj pe centru… Să mai spună cineva că puterea locală nu are grijă de cetățenii orașului Sinaia.

Sperăm ca Remus David să se bucure în continuare de terenul lui de pe strada Zamora la care ajunge pe o stradă asfaltată sau să-l vândă, drumul de acces fiind un important element în stabilirea prețului pe metru pătrat, și să nu facă așa cum a făcut cu cele două terenuri pe care le deținea pe strada Mănăstirii din Sinaia, terenuri pe care le-a donat unei societăți comerciale.

Menționăm pentru cei străini de zonă că David Remus este cumnatul primarului în funcție al orașului Sinaia…

You may also like...

Leave a Reply