Singurii care au făcut ceva pentru oraș… și tot mai fac! Mici şi bere pe banii partidului aflat la guvernare, adică ai noștri!

            Despre domnul care tronează la intrarea în Sinaia dinspre Ploiești  alături de candidatul la funcția de primar al orașului Sinaia, Iulian Dumitrescu, sinăienii nu știu absolut nimic… Am făcut fotografia în mod intenționat prin parbrizul murdar al mașinii, să nu se creadă că facem campanie electorală taman acestor indivizi și ne-am interesat pentru dumneavoastră… Candidatul respectiv pentru  funcția de președinte al Consiliului județean Prahova este un senator liberal aflat la al doilea mandat, prima oară fiind ales la o circumscriție de prin Călărași, un inginer școlit și puțin         pe-afară, dar destul de bogat… După cum aflăm dintr-o declarație de avere a domniei sale de prin 2017, a împrumutat Partidul Național Liberal cu niște sume modeste, o dată cu 45.000 RON şi o dată cu 328.000 RON… Puțin, foarte puțin!

            L-am regăsit mai apoi și pe net, într-o fotografie, înconjurat de mai multi primari, inclusiv al nostru, deși este greu de găsit, alături de Președintele României… De ce să mai discutăm, Prahova se află pe mâini din ce în ce mai bune! Motivul pentru care am adus în discuție aceste personaje ale politicii este postarea unui sinăian, care spune că pachetele oferite de guvernul liberal seamănă foarte mult cu micii și berea de altădată oferite de partide în vremurile de altădată… Și are perfectă dreptate… Cum de s-a gândit guvernul liberal să dea în Prahova aproape 32,000 de pachete taman cu puțin înainte de alegerile locale… O să spuneți că este o coincidență, dar noi o să vă atragem atenția că este o coincidență liberală, pentru că știm foarte bine cum se dau aceste pachete… Nu avem pretenția că știm la nivel de județ, dar la nivel de Sinaia, cei care înmânează aceste pachete sunt niște fini psihologi, care spun exact ce trebuie să spună bietului om care, de sărăcie, este obligat să renunțe la demnitate și să ia pachetul respectiv…

            Dragi sinăieni care acceptați aceste pachete, luați-le dar în timp ce le luați, gândiți-vă că țara asta ar fi fost mult mai bogată dacă ar fi avut politicieni mai săraci!

Postarea pe facebook a senatorului suna așa:

Un număr de 31.899 de persoane defavorizate din județul #Prahova vor beneficia de pachete cu ajutoare alimentare și de igienă.

Ajutoarele vin de la Guvernul României și sunt finanțate din fonduri europene.

În perioada 29 iunie-17 iulie, în județul nostru au fost distribuite 8.990 de pachete cu ajutoare alimentare și 8.990 de pachete de igienă, diferența urmând să ajungă la beneficiari până în 3 august.

Este extrem de important, mai ales în vremuri de criză, să fim alături de cei care au nevoie de o vorbă bună și de o mână de ajutor.

You may also like...

Leave a Reply