Candidatul la funcţia de primar al orașului Sinaia, Pavel Georgini Doi iepuraşi, o trădare şi o miştocăreală

Pavel Georgini

ZIAR DE SINAIA este un ”spaţiu” de exprimare liberă, iar răspunderea pentru cele afirmate revine exclusiv autorilor în cauză. Redacţia şi colaboratorii nu îşi asumă responsabilităţi pentru punctele de vedere formulate de alţi contributori

Astăzi a fost ultima zi în care s-au depus listele pentru candidații la funcțiile de consilieri și de primari. Pentru prima oară în ultimii 30 de ani, PNL Sinaia este într-o situație dramatică, fără niciun aliat real, dar cu doi iepurași de conjunctură. Adică niște falși concurenți care aleargă în fața liderului lor, în speranța că o să-l ajute să câștige cursa.

Acum lucrurile sunt tranșate fără niciun echivoc. Avem două tabere. Tabăra care luptă pentru schimbare și pentru a sparge gașca toxică din conducerea primăriei și cealaltă tabără, care se va lupta cu disperare ca să o mențină. În tabăra care dorește schimbarea sunt trei partide, PSD, USR-Plus și ALDE, fiecare cu propria linie și strategie de campanie. În tabăra care dorește menținerea actualei caracatițe care sufocă orașul se află PNL, Pro-Romania și PMP (care până la ora scrierii acestui articol nu își depusese încă listele la BEC Sinaia), având o strategie comună, menținerea la putere cu orice preț a actualei găști.

Disperarea este atât de mare în tabăra penelistă, încât a trebuit să inventeze un candidat, de fel dintr-o comună din Prahova, pentru că niciun sinăian nu dorea să intre în această alianță sulfuroasă. O miștocăreală care nu cred că va trece nesancționată de către sinăieni. Avem deci două tabere perfect simetrice, cu obiective diametral opuse. Evident că oamenii se vor întreba cum de este posibil ca un partid de stânga, precum Pro România, să fie în aceeași tabără cu PNL și actualul primar. Întrebarea corectă este ce a negociat sau ce a primit liderul Pro România ca să intre în această tabără. Timpul ne va da toate răspunsurile.

Se anunță o luptă destul de serioasă, în care tabăra care susține schimbarea are prima opțiune. Cert este că  dorința de schimbare este atât de mare încât electoratul tuturor partidelor a impus ca PNL să nu găsească niciun aliat serios la Sinaia.

You may also like...

Leave a Reply