COMUNICAT

În perioada estivală, din data de 6 august 2020, Centrul Cultural „Aurel Stroe” Buşteni găzduieşte expoziţia de pictură „Emoţii de vacanţă”, cu lucrări expuse de artistul plastic Victoria Soare. Intrarea precum şi vizitarea expoziţiei ţine cont de regulile şi măsurile impuse din cauza pandemiei, respectându-se toate regulile de protecţie. La vernisajul expoziţiei a participat un număr restrâns de persoane, ţinându-se cont cu stricteţe de măsurile de prevenire a infectării cu Covid 19. Picturile realizate se axează în principal pe natura statică (o adevărată explozie florală), peisaje şi altele, excelând prin diversitate şi cromatică.

Primăria oraşului Buşteni în parteneriat cu Centrul Cultural organizează, în condiţii de pandemie, o ediţie specială a „Zilei Culturii“ – Sărbătoarea Sfinxului“, eveniment devenit deja tradiţie. Ajuns la cea de-a XIII-a ediţie, acesta va debuta vineri, 21 august, orele 18:00, cu un concert de muzică folk susţinut de Vasile Şeicaru.

În continuare, sâmbătă, 22 august, orele 18.00, se va desfăşura concertul de muzică folk „Atemporal”, susţinut de cunoscutul interpret născut în oraşul Buşteni – Raul Cârstea. Iar duminică, 23 august, orele 18.00, concertul de muzică gospel, cu „New Levites”, va fi susţinut de fraţii Emanuel şi Dan Picu, cunoscuţi în ţară şi străinătate.

Evenimente importante care au avut loc pe scena Centrului cultural, înainte de pandemie, se vor transmite tot on-line.

You may also like...

Leave a Reply