CUM SE MAI LAUDĂ PUTEREA LOCALĂ PE BANII NOȘTRI!

S.O.S în 20 de minute până în București

Prima ridicare de la sol de pe Heliportul S.O.S Sinaia

Astăzi, 14 august 2020, a avut loc ceremonia de acreditare a Heliportului din Sinaia, în prezența domnului Vlad Oprea, Primarul orașului Sinaia, a domnului George Brezoi, Subprefectul județului Prahova, a domnului George Barbu, Primarul orașului Azuga, a doamnei Mariana Miu, Managerul Spitalului Orășenesc Sinaia, dar și a reprezentanților Inspectoratului General de Aviație al M.A.I., Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova, Salvamontului Prahova, Serviciului de Ambulanță Județean Prahova.

Cu această ocazia s-a realizat și prima ridicare de la sol și zbor de recunoaștere cu un elicopterul #SMURD de pe Heliportul #SOSSinaia.

„Investițiile în dezvoltarea sistemului medical sinăian sunt o prioritate pentru mine, iar de la trecerea Spitalului orășenesc Sinaia, în 2009, în subordinea Consiliului Local Sinaia, am făcut anual lucrări de reabilitare a clădirilor și achiziții de echipamente și instrumentar medical de ultimă generație. Ne pregătim să finalizăm Spitalul Nou pentru care avem deja dotările asigurate din fonduri europene.

You may also like...

Leave a Reply