Consiliu 2020-2024

Călin MILOȘ – membru al Consiliului local Sinaia

ZIAR DE SINAIA este un ”spaţiu” de exprimare liberă, iar răspunderea pentru cele afirmate revine exclusiv autorilor în cauză. Redacţia şi colaboratorii nu îşi asumă responsabilităţi pentru punctele de vedere formulate de alţi contributori.

După alegeri n-am mai simțit nevoia să transmit nimic din ceea ce gândesc sau îmi doresc pentru oraș, în continuare mi se pare că-mi consum degeaba din energie încercând să schimb ceva… probabil o schimbare de mentalitate, căci despre asta vorbesc, e imposibilă într-un viitor apropiat, se va întâmpla, numai că nu atât de repede pe cât mi-aș dori eu să se întâmple.

Campania nu m-a surprins, mă așteptam cam la majoritatea micilor “jocuri” care s-au făcut, excepție făcând un singur caz, însă este doar o dezamăgire personală, așa că nu are rost să detaliez aici asta, chiar dacă eu nu prea creez “piedestale” de pe care să cobor apoi oamenii, se pare că mă mai înșel și eu în privința unora… asta e viața.

Să trec direct la subiect, avem un Consiliu destul de compact ca alcătuire politică, 10 consilieri PNL, 4 PSD, 2 USR și eu, adică o majoritatea simplă confortabilă a celor de la PNL. Ce înseamnă asta, e simplu, ei decid Comisiile și Viceprimarul, asta în primă instanță. O să fie un prim test și pentru ei, mai ales în situația economică și sanitară pe care realitatea ne-o oferă în zilele astea… N-o să fie deloc ușor de gestionat situația în următorii doi ani, cred personal că mai mult ca oricând vom avea nevoie de niște acțiuni comune, de niște proiecte comune, de unitatea aia despre care tot scriam în campanie.

CITITI CONTINUAREA IN EDITIA TIPARITA

You may also like...

Leave a Reply