Sinaia, HORECA și COVID

Georgini PAVEL – membru al Consiliului local Sinaia

ZIAR DE SINAIA este un ”spaţiu” de exprimare liberă, iar răspunderea pentru cele afirmate revine exclusiv autorilor în cauză. Redacţia şi colaboratorii nu îşi asumă responsabilităţi pentru punctele de vedere formulate de alţi contributori.

Săptămâna trecută am avut onoarea de a depune jurământul pentru validarea primului meu mandat de consilier local. Toată ceremonia a avut loc la Cazinoul din Sinaia, în Sala Oglinzile, o ceremonie searbădă, fără invitați, cu intrarea restricționată pe motive de pandemie, singura notă de solemnitate fiind dată de intonarea imnului de stat și de rugăciunea colectivă făcută de Părintele Stareț al Mănăstirii Sinaia împreună cu cei trei preoți parohi ai parohiilor din orașul nostru.

Singura observație pe care pot să o fac după alegerile din 27 septembrie este că, teoretic cel puțin, PNL va avea o viață mult mai grea în mandatul acesta decât în ultimii 8 ani. Dacă acum 8 ani avea 12 consilieri și acum 4 ani avea 11 (cu participarea nemijlocită a independentului George Boteanu), dacă până acum avea și ajutorul necondiționat al PSD-Sinaia, în mandatul acesta nu mai are decât 10 consilieri, un PSD în opoziție declarată, care nu va colabora decât pe proiectele benefice pentru sinăieni şi doar în condițiile în care propriile noastre proiecte în folosul orașului vor trece prin acest consiliu. După cum se știe, pentru toate deciziile privind patrimoniul, este nevoie de votul a două treimi, adică de 12 consilieri, și se înșeală cei care îşi închipuie că USR Sinaia sau Călin Miloș vor vota proiectele PNL necondiționat. În ceea ce privește PSD, comandamentul este foarte clar, vom acționa ca o echipă, în opoziție, fără niciun fel de posibilitate de derapaj, pentru că orice evadare din pluton va fi pedepsită exemplar cu excluderea din organizație şi pierderea mandatului de consilier de către cel care   şi-ar permite să facă aşa ceva. Aşa cum îmi cunosc eu colegii, niciunuia nu-i trece prin cap aşa ceva, toţi fiind extrem de motivaţi să vină cu proiecte care să-i convingă pe sinăieni că reprezentăm alternativa de care are atâta nevoie oraşul nostru.Una peste alta, sunt încredințat că votul de anul acesta este unul mult mai benefic pentru oraș și pentru noi, sinăienii…

CITITI CONTINUAREA IN EDITIA TIPARITA

You may also like...

Leave a Reply