Agenții economici din Sinaia, ”ajutați” din nou… Noile tarife la publicitate…

Noile tarife la publicitate…

În plină pandemie, când toți agenții economici sunt ”pe burtă” din cauza crizei, când domeniul ”industriei ospitalității” este pe cale de dispariție, când o mulțime de sinăieni sunt în situația de a rămâne fără un loc de muncă, primăria a realizat că nu mai este cazul să amâne o decizie de maximă importanță pentru noi, pentru toți sinăienii.

            Aflați permanent, zi și noapte în slujba celor care i-au ales, aleșii locali    și-au dat seama că este o mare problemă cu taxele pentru amplasarea sistemelor publicitare pe domeniul public și privat al orașului Sinaia.

            Publicăm acest proiect de hotărâre ca sinăienii să vadă că puterea politică nu ajută numai societățile la care Consiliul local Sinaia este acționar (ne referim la Sinaia Forever și Transport Urban Sinaia) prin reduceri uriașe de la plata redevenței, de 80 la sută…. Îi ajută pe toți!

            Chiar dacă nu mai sunt bani la buget (că la cheltuit suntem extraordinar de tari), nu credem că aceste modificări ale tarifelor o să-l reabiliteze… De fapt nici nu știm dacă tarifele s-au mărit sau s-au micșorat… Oricum, nu era momentul nici pentru una, nici pentru alta… Dar ce să faci, când grija față de sinăieni nu te lasă să dormi? Emiți proiecte pe bandă, să se vadă că muncești…

VLAD OPREA : ”În orașul Sinaia, amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate se face conform HCL 2041/2018 iar din practică s-a constatat că tarifele practicate nu sunt actualizate”.

You may also like...

Leave a Reply