Ședința Consiliului local Sinaia- noiembrie

Am publicat integral ordinea de zi a ședinței Consiliului local Sinaia, pentru cei interesați. Din întreaga ordine de zi răzbate interesul neprecupețit față de sinăianul de rând și grija pentru ridicarea necontenită a nivelului de trai.

            Avem speranța că este ultima oară când procedăm așa, pentru că trei consilieri locali, Tiberiu Boghici, Călin Miloș și Octavian Birău au venit cu un proiect foarte interesant privind transparența activității de guvernare locală și corecta informare a sinăienilor.

            Proiectul se referă în principal la transmiterea live a ședințelor Consiliului local Sinaia pe un site dedicat, astfel încât sinăienii să poată face distincție între cei care vor binele Sinaiei la propriu sau doar la figurat.

            Este o lovitură puternică dată intereselor clientelare ale actualei puteri, dar nu cred că există ”soluție”. Pentru noi este evident că PNL-ul va lupta din toate puterile ca acest proiect să nu intre pe ordinea de zi, vor inventa tot felul de chichițe și motive să-l amâne la nesfârșit…

            Cunoscând perseverența celor trei inițiatori, așteptăm liniștiţi spectacolul ce va urma, ținându-vă, evident, la curent. Să vedem cine nu vrea ca ședințele Consiliului local Sinaia să fie transmise LIVE și vă explicăm noi de ce!

You may also like...

Leave a Reply