Din ciclul ”INTELECTUALII CARE NE CONDUC” Deputatul Mircea Roşca: ”Mi-a plăcut mult echipele din jurul primarilor noştri”

Când ne-am dat seama că, indiferent de stadiul procesului domniei sale, aflat pe rolul Tribunalului Prahova pentru infracțiuni de corupție, comărniceanul Mircea Roșca a ocupat, din nou, un fotoliu în Camera Deputaților, ne-am gândit să aruncăm și noi un ochi pe site-ul acelei instituții, să vedem cum mai arată proaspătul deputat… În legătură cu procesul, am publicat o captură de ecran de pe portalul instanțelor de judecată, să vedem când mai are domnul deputat termene… Și mai are… Dar asta e problema lui, nu a noastră, o să vă ținem la curent.

            Ce vrem să vă spunem acum este că din nou, pentru a nu știu câta oară, am rămas uimiţi de fascinantul CV al domniei sale, pe care îl reproducem aici, ca și captură de pe site-ul Camerei Deputaților.

            Aflăm, iarăși şi iarăși, lucruri noi… Aflăm că între anii 2000-2004 domnul deputat din Comarnic era șeful unei secții din ADPP Sinaia. Noi scoatem ziarul ăsta din 1999. Între anii 2000-2004 am avut mari conflicte cu ADPP Sinaia pentru că, vă aduceți aminte, stimați sinăieni, în vremea aceea Sinaia avea apă cu program, doar două, trei ore pe zi. Am discutat cu toate persoanele implicate și, pe cuvântul nostru de onoare, nu am dat peste niciun șef de secție Mircea Roșca, pe nicăieri… Dar cine știe, poate nu am fost noi atenți.

            Odată cu venirea la putere a liberalilor, noul coordonator al filialei Sinaia a societății Hidro Valea Prahovei Sinaia (nu a existat, așa cum nu există nici acum titulatura de director general) a fost Nicolae Iosifescu, nu Mircea Roșca…. dar cine știe… Poate    s-au schimbat pe tăcute… Cert este că până la urmă Mircea Roşca apare ca și coordonator filiala Sinaia (avem o groază de dovezi în sensul acesta) al filialei Sinaia a Hidro Prahova S.A.

            Dar pentru ce este nevoie de atâtea disimulări, dragă deputatule?

 Ți-este rușine că ai muncit puțin mai jos decât un standard? Ce este cu prostia asta? Hai să le dăm pe drepte… Dacă tot vrei să minți poporul cu calculatorul, trebuie să ai grijă și la sutele de declarații de avere și de interese, postate pe diferite site-uri, cum ar fi cel al declarațiilor de integritate, unde apari cu alte funcții decât cele pe care le-ai trecut în CV.

            Și mai pune mâna și pe o carte de gramatică, pentru că ești parlamentar al României, nu coordonator la vreo filială obscură a unei societăți comerciale. Corect este ”Mi-au plăcut mult echipele din jurul primarilor noștri!” și nu ”Mi-a plăcut mult echipele…” Dă rău, deputatule, mai ales că postarea este pe pagina PNL Comarnic…

You may also like...

Leave a Reply