Lucrările de consolidare şi renovare a Localului II de la Liceul „Simion Stolnicu” din Comarnic sunt în grafic

Alina Bunghez

Lucrările de „Consolidare, reparații generale și renovare  Localul II al Liceului „Simion Stolnicu” din Comarnic” sunt în grafic. Proiectul este realizat prin PNDL II și are o valoare totală de peste 2,5 milioane de lei.

Autoritățile locale, însoțite de specialiștii din domeniu din cadrul primăriei Comarnic au mers într-o vizită de lucru în teren pentru a verifica stadiul lucrărilor și necesitățile de la această dată. Deși constructorul nu a putut vehicula o dată exactă a recepției obiectivului, cel mai probabil acesta va fi finalizat în timp util pentru începerea noului an școlar 2021-2022 într-o „casă nouă” pentru elevi și dascăli deopotrivă.

Sălile de clasă sunt în totalitate finalizate, se fac ultimele retușuri la băi și laboratoarele de specialitate. De asemenea, exteriorul unității de învățământ necesită în continuare o serie de lucrări de împrejmuire și amenajare a spațiului verde destinat relaxării, și nici conectarea la utilități nu a fost încă realizată. În următoarele luni, toate aceste amenajări trebuie să fie implementate, astfel încât obiectivul proiectului să fie în totalitate atins.

Spațiile nou renovate de la Localul II al singurului liceu din Comarnic sunt așteptate cu interes de profesori și școlari, cu atât mai mult cu cât, în prezent, două grupe de preșcolari funcționează în spații temporare din lipsa sălilor de clasă.

You may also like...

Leave a Reply