Oprea a pierdut frâiele? ”Nu pot lucra cu proștii din PSD!”

Reacția actualului primar atunci când nu totul merge cum vrea el, adică ”uns”,  este una cel puțin ciudată… Am avut de mai multe ori ocazia să vedem ieșiri destul de violente ale lui Vlad Oprea prin ședințele Consiliului local… Poate fi acesta un argument pentru care PNL-ul a respins clar proiectul de transmitere LIVE a ședințelor Consiliului local Sinaia? Nu știm…

            Dar ce s-a întâmplat, de fapt? Cred că o premieră… Un proiect pe care Oprea îl dorea, se pare, cu tot dinadinsul, nu a fost aprobat la ultima ședință a Consiliului local… Ceva cu o casă de patrimoniu… exercitarea dreptului de preemțiune al Consiliului local la vânzarea unei case de patrimoniu… Lucru nemaivăzut și nemaiauzit în ultimul deceniu… Grav de tot… Cum îndrăznește un sinăian să se opună celui care este întruchiparea binefacerilor pogorâte asupra Sinaiei? Ce înseamnă lezmajestatea asta?

            Faptul a fost povestit de Pavel Georgini pe pagina unei rețele de socializare: ”Am rămas cu un gust amar la reacția complet nefericită pe care a avut-o Dl Primar în ședința de astăzi, care a părăsit ședința foarte nervos, țipând că nu poate lucra cu “proștii din PSD”, după ce i-am respins un proiect de hotărâre care prevedea exercitarea dreptului de preemțiune pentru un apartament dintr-o casă de patrimoniu aflată în centrul orașului nostru. În condițiile în care Primăria Sinaia nu este capabilă să aibă grijă nici de imobilele pe care le are deja în patrimoniu, așa cum arată și situația imobilului de pe Piscul Câinelui, nu am văzut niciun fel de rațiune pentru a vota altfel decât împotriva proiectului. ”

            Noi așteptăm cu interes procesul verbal al ședinței, să verificăm dacă ceea ce se întâmplă, cu adevărat, la ședințele Consiliului local este consemnat corect… Este posibil ca procesul verbal să ”sufere” mici modificări, pe ici, pe colo… Și într-un caz și în celălalt vor urma acțiuni interesante…

            Nu putem să nu ne întrebăm ce s-ar fi întâmplat dacă vreun membru PSD  ar fi afirmat că nu poate lucra cu vreun prost din PNL? S-ar fi prăbușit cerul Sinaiei peste nenorocit? Ar fi fost linșat public?

            Dacă PSD-ul nu ia nicio măsură înseamnă că își merită soarta!

You may also like...

Leave a Reply