Sinaia e un oraș atât de bogat încât îşi ţine tunurile de zăpadă printre gunoaie

Sesizați de cetățeni, am făcut o deplasare în cartierul Cumpătu pentru a ”vizualiza” imensul teren folosit de Primăria Sinaia ca depozit. Depozit de ce anume? De tot ce nu mai ”face trebuință” înaltelor scopuri ale actualei administrații… în munca lor asiduuă pentru bunul trai al sinăienilor. Cu alte cuvinte ce găsim pe superbul teren de la intrarea în cartierul Cumpătu? Lemne, cauciucuri vopsite în roz, chioșcuri de lemn, indicatoare rutiere, autobuze abandonate, containere de gunoi (pline), pavele și multe, foarte multe gunoaie… Probabil din timp în timp le mai îngroapă, dar dacă vă duceți spre Bușteni, prin zona Opler, aruncați o privire spre dreapta, lipsa frunzișului vă va permite să vedeți marea groapă de gunoi a Primăriei Sinaia… Ăștia de tot militează pentru ecologizare și protecția mediului…

            Nu mică ne-a fost mirarea să remarcăm, printre containere de gunoi și prezența a trei tunuri de zăpadă… Trei! Poate că sunt acelea care au fost folosite în debutul pandemiei pentru pulverizarea clorului prin oraș… De ce sunt acum printre gunoaie? S-au defectat puțin? Răspunde cineva de treaba asta? Dacă erau plătite din banii personali ai aleșilor, mai stăteau tot acolo?

            Respectul față de banii sinăienilor cam pălește în fața acestor întrebări, nu-i așa? Suntem siguri sută la sută că scumpii noștri consilieri habar nu au de problema asta… Ce, e treaba lor?

You may also like...

Leave a Reply